2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016101 بازدید | 66529 پست
منیر من که حرفی ندارم برای خودتون میگم :) چون نا محرمم گفتی؟ من یه چشمی نگاه میکنم نگران نباش
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سرندی پیتی: مزاح که بله ولی جدی هم بود :) چون واقعا یه دکتر میشناسم الان یادم نمیاد به خدا خواهش میکنم من هر کمکی از دستم بر بیاد برای تاپیک انجام میدم هر جا هم که ندونم میگم نمیدونم بله سمندری رو هم برو من اگر جای تو بودم حداقل 5 تاشونو میرفتم و هر کدوم حس میکردم بهتره باهاش عمل میکردم یادآوری: عمل بینی، عمل ریسک پذیریه هیچ دکتری رو نمی تونید پیدا کنید که کار خراب نداشته باشه ( ما از کار خدام راضی نیستیم دیگه چه برسه بندش ) پس اگر بینی خراب دیدی میدونم توی تصمیم گیریت حساست میکنه اما سعی کن بیشتر تحقیق کنی
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من این نکته رو به همه بگم که یه وقت خدایی نکرده سوتفاهم پیش نیاد این که من گفتم چشماتون رو سیاه کنید دلیلش اینه که دنیا خیلی کوچیکه و شاید همین عکسی که اینجا میزارید رو توی تاپیک های دیگه، سایت دکترا و ... چند وقت دیگه ببینید و براتون جالب باشه یه سریا که براشون این موضوع مهم نیست که بحثشون جداست ولی اونایی که دوست ندارن این طوری باشه لینک عکسشون بزارن باشه فقط چشماشونو سیاه کنن مثلا من خودم عکسامو سیاه نکردم و یه مدت هر مطبی که میرفتم یهو یکی میومد پیشم میگفت من تو رو میشناسم توی مانی نی نی سایتی :)))) یهو همه بر میگشتن نگاه میکردن بعد میگفتن تو اونی؟!! هیچی دیگه خلاصه یه مدت بچه معروفی بودم واسه خودم خلاصه که من اگر میگم سیاه کنید اصلا بحث اعتقادی و ... نیست داستانش اینه
واای آقای مانی خوبه که اینجایی و به سوالا جواب میدی هنوز :)) یه سوالی ذهنم بد مشغول کرد :|| داشتم از صفحه 1000 تاپیک میخوندم که دیدم دوستان دارن حرف پروتز و غضروف مصنوعی میزنن! این سوال برام پیش اومد که دکتر سجادیانم مگه غضروف مصنوعی میذاره؟!؟ اخه میگن اگه دیدن نوک بینیتون صاف و صوفه و سفته و سر هم هست شک کنین غضروف مصنوعیه!!!!!! الان من گیج شدم اگه میشه جوابمو بدیــــــــــــــــــــن
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
analiaa: نکنه توام منو تو مطب دیدی؟ خب حالا فرض کن غضروف مصنوعی باشه مشکلش چیه؟
من؟؟ مطمئنی؟ من با مجلسی عمل کردم دخترم :) هیچ مشکلی نداره بنده 5 سال عمل کردم نوک بینیم پروتز با هم روزای خوبی رو داریم سپری میکنیم
عــــــــجـــــــــــب پس چرا من این همه مدت فکر کردم با سجادیان عمل کردین؟! :||| اثرات داروی بیهوشیه حتما :(((( ولی اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه من فکر میکردم پروتز اینجوری که دوستان گفتن چیز ترسناکی باید باشه...پس اگه استفاده شده باشه ام موردی نداره... مرسی خیالم راحت شد :)
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
آقا مانی دکتر محمد رضا حاجیان هم هست، فوق تخصص جراحی پلاستیک متخصص گوش و حلق و بینی و جراحی فک و صورت اسم دکتر زیاد دارم.
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
بچه ها یه سر به سایت دکتر رضا وقردوست هم بزنید ببینید کارش چطوریه اخه گالری عکس مریضاش که بینیشونو عمل کردن خیلی طبیعی و خوشکله....اگر به سایتش رفتید حتما به منم بگید آخه من از کارش خوشم اومده و احتمالا برم پیشش عمل کنم
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
بچه ها من میخوام بینیم عروسکی یعنی همون رو به بالا اصلا نباشه، و افتاده هم نشه،، و کوتاه هم نشه، اخه بعضی از دکترا بینی رو کوتاه میکنن.. یه بینی باریک و صاف میخوام... شما دکتر تو تهران میشناسید که با این جزییاتی که گفتم بتونه عمل کنه؟؟؟ راستی اگه به دکتر جراح بینی بگم که برام گونه هم بذاره،این کارم انجام میده؟؟؟؟
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
ساویتااا جون امروز عمل داره ، براش دعا کنیم ساویتاا اومدی برامون تعریف کن و از احوالاتت بگو ، امیدوارم بینیت ازون کار خوشگلا بشه ستاره جون ، من بینی طبیعی صاف و خوب از برزنجی دیدم البته طبیعی بود یعنی فقط ایرادا رو گرفته بود ، سایت هم داره میتونی کاراش رو ببینی ولی کلا اگه تونستی یه عکس از بینی که میپسندی بزار که ما متوجه بشیم سلیقت چیه ! و منظورت از طبیعی چه حدیه ، اونجوری فکر کنم بهتر بتونی از تجربه بچه ها استفاده کنی
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
منیر جان من عکست را دیدم البته فقط تمام رخ برام باز شد به نظرم بینی ات بینی خوبی شده با اینکه خیلی ورم داره سایزش خوبه بخیه کاریهای معروف علامه را هم که هنوز داری :) نکشیده هنوز؟ چسبت را خودت عوض می کنی؟ ولی خداییش شهامتی داری از خودت تو دو هفتگی بینی ات عکس انداختی ها من هنوز هم با ترس و لرز عکس می اندازم البته من خیلی بد ورم هستم کلا دیر التیام هستم  
ستاره آمیتیس راست میگه برو کارهای دکترهایی که سایت دارند مثل برزنجی سامی سجادیان را ببین بعد بیا بگو از کدومشون خوشت میاد که اقلا سلیقه ات را بفهمیم بتونیم راهنمایتت کنیم