2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015476 بازدید | 66527 پست
بچه ها سلام...تر خدا ترقرآن به من جواب بدید...من تو بچگی یه بار بینیم شکست و الان یه طرف بینیم کج هستش و به شدت افسرده شدم...خونمون خوزستان هستش و میخوام بیام تهران عمل کنم اما نمیدونم پیش کدوم دکتر برم اخه ما خونمون خیلی فاصله داره تا تهران...دلم میخواد بینیم خیلی طبیعی جلوه کنه و اصلا عروسکی نشه.... انا خیلی خوشکل بشه... کار دکتر رضا وقر دوست چطوره؟؟؟؟ دکترای خوب رو برام ایمیل کنید setarehm00@gmail.com
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جان اینطوری کسی نمیتونه کمکت کنه چون سلیقه ها خیلی متفاوته خودت باید وقت بزاری این تاپیک و تاپیک ٢.٥ را بخونی یه لیست از دکترها تهیه کنی بر اساس بودجه و سلیقه ات بعد بیایی تهران و بری مطبشون و ببینی کدوم به سلیقه ات نزدیکترند در مورد دکتر وقردوست هم فکر نکنم کسی اینجا چیزی بدونه تا اونجایی که من یادمه تو این تاپیک و تاپیک ٢.٥ کسی باهاش عمل نکرده
ساویتاااا مرسی که اومدی گفتییی ، واییی خیلی ترسیده بودم پس فقط سجادیان اینجوری شده کارش! امیدوارم هفته اینده سجادیان برات عالی عمل کنه، بازم ممنون اطلاع دادی ستاره جون شکستگی رو برات خوب می تونن درستش کنن نگران نباش همه دکترا حداقل این کارو بلدن فقط میمونه مبحث زیبایی که اگه میخوای علاوه بر درمان شکستگیت زیبایی هم عمل بشه بینیت ، واقعا باید وقت بزاری و نمونه دکترا رو نگاه کنی ببینی کدوم رو دوست داری، اینجا بچهها عکس هم میزارن سعی کن به قول سارا جون مطالب تاپیک رو بخونی و همیشه هم سر بزنی تا اگه کسی عکس گذاشت ببینی و ازش سوال کنی، اخه اینجا اصولا عکسشون رو بچه ها زود بر میدارن ! کمی تو این تاپیک فعال باشی کارای دکترا دستت میاد ، متاسفانه نمیشه به کسی اینجا مستقیم گفت کدوم دکتر برو اخه واقعا سلیقه ایه اینم یه تاپیک دیگس که باز مثل اینجا راجع به دکتراحرف میزنن و عکس میزارن http://www.nowaroos.com/Thread-معرفی-جراح-پلاستیک-و-زیبایی--9217?page=568
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
سارا جون جوابتو خصوصی دادم خانومی امیتیس جون خواهش میکنم عزیزم گفتم اطلاع رسانی کنم که بقیه مث خودم نترسن:))) من فردا صبح عمل دارمبا دکتر سجادیان امیدوارم عملم راحت باشه :/ ستاره جون انتخاب دکتر خیلی سلیقه ایه نمیشه به حرفای دیگران اکتفا کرد عزیزم
نه ساویتا جون من ساعت 6 اومدم 6.15 رفتم اخیییییییییییییییی درد نداشتی که؟ :( عزیزم عمل که اصلا مشکلی نداره راحته تا به خودت میای تموم میشه...اتفاقا منم عملم جمعه بود فقط میمونه اون دو روز تامپونا که اونم فقط حوصلت سر میره در میاره نفس راحت میکشی فقط تا میتونی 24 ساعت اول زیر چشات یخ بذار تا مثل من کبود و درب داغون نشی :))))) البته برا منم تا 3.4 روز اول کبود بود
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
سلام دوستان من یک سال و 4 ماهه ک عمل کردم بینیم ب گفته دکتر غضروفی استخونی بود ولی مچنان ورم دارم ورمم زیاده اگه کسی مثل من بوده یا اطلاعاتی دارید ممنون میشم بهم بگید امید داشته باشم ب بهبودی عایا؟ دکترم فرهنگ بود
اللهم صل علی محمد وآل محمد
پرپر جان من طبق تجربه ای که از عمل اولم دارم رفتن ورمها به طور کامل دو سال طول می کشه من دانشجو بودم عمل کردم یه سال بعد از عملم واحدهام تموم شد به خاطر مسائلی یه سال بعد رفتم برای دفاع که میشد دو سال بعد از عملم همکلاسیهام که دیدندم تو جلسه دفاع گفتند بینی ات به طور محسوسی تغییر کرده و جمع و جورتر شده البته بینی من پوستش ضخیم بود و گوشتی حساب میشد نمی دونم بینی های استخونی هم تا دو سال ورم دارند یا نه تازه به نظر خودم تا سال سوم هم یه تغییراتی هر چند نامحسوس داشت
درود بر همه بهناز: اخمت اگر ذاتی باشه بحثش جداعه ها :) یعنی الان با این تغییر اگر خدا بخواد دیگه مهربون شدی؟ پس کارش درسته سرندپیتی: ببخشید ندیده بودم راستش الان اسماشون دقیق خاطرم نیست اسماشونو همین جا بزار هر کدوم که اطلاعات داشته باشم ازشون چشم کمکت میکنم نگران نباش سارا: ببین تاحالا هم نشده در موردش از دکتری نپرسیدم اما خودم انجام دادم ترجیحا چون خودمم اطلاعات کافی توی این زمینه ندارم 1 بار بیشتر انجامش ندین این کار به طور موقت مثلا چند دقیقه ورم بینیتون رو کم میکنه ولی از طرفی ممکنه باعث باز شدن شریان های خونی هم بشه پس 1 بار اکیه نظر دکترته اصلا بعضی دکترها میگن چسب نزن ( البته قطعا دلیل خاصی داره که اینطوری میگن اما به شخصه تاثیر چسب رو دیدم) مطلب آخر اینکه ورم به خصوص توی بینی ترمیم خیلی دیر تر از عمل اول میره من جای تو باشم خیلی خودمو اذیت نمی کنم به نظر من اگرم دکترت موافقه چسبو شبا بزن یه کم شاید لازم باشه در مورد روش زندگیت تغییر ایجاد کنی مثلا نمک کمتر، سیگار و قلیون و ... تعطیل و .... ولی خیالتو راحت کنم کل ورم من بعد از 3 سال کامل رفت
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مهشاد جان بینی جفتشون خیلی خوب بود علامه به من گفت بینی ات مثل ملینا میشه منتهی وقتی دیدم چند نفر ازش ناراضی هستند دیگه ریسک نکردم باهاش عمل کنم یادمه ملینا یه بار تصادف کرد و به خاطر تصادفش دوباره عمل کرد یعنی علاوه بر اون یه بار دیگه هم عمل کرد؟
اقا مانی سلام شما تو صفحه اول تاپیک در مورد مامان نونو گفتین هزینه جراحی اولیه nتومن میخواستم بدونم ایشون چندبار عمل کردن؟ من از فرم بینی ایشون خیلی خوشم اومده
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
سلام بانو منیر جان این رو هم امتحان کن حتمن میشه گلم http://8pic.ir/
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
2810