2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015502 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جان من حرف شما رو انتقال ندادم راجع به بینایی اصن اونموقع که من این مطلب رو راجع به اون فردی که بالفظ کورشده یادداشت کردم شمارو نمیشناختم و نی نی سایت عضونبودم.آمیتیس جان نه حرف ساراجان نبود از کس دیگه ای خوندم اینو
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
پس برات میپرسم معتمد آریا رو..... من سامی چون حرف ضدنقیض شنیدم نمیرم.اواخر دی ماه(بعد از امتحانات) :)))) میرم تهران فک نکنم پیش سامی اصلا برم .پیش یزدانفر و غلامرضااحمدی فقط واسه اینکه از یزدانفر مطمئن شم.دیگه مغزم پوکید،همون یزدانفر اگه برای اواسط اسفند وقت عمل بده تمووووم
سارا جون متوجه شدم کور که نه مشکل بینایی براش پیش اومده ، امیدوارم اون شخص الان خوب شده باشه ولی خوب از جایی که من خیلییییی ترسوام ، توسلی رو دیگه روش خیلی پا فشاری نمیکنم ، مرسی که کلا گفتین چون نمیدونستم soosi دکترای خوبی رو انتخاب کردی ، رو همینا تمرکز کن اخه منم گیج شدم از بس دکتر هی اومد تو لیستم و رفتم ، اصلا مطب گردی زیادی خوب نیست ادم رو هی وسواسی میکنه
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
من نمیدونستم این خوراکیا رو قبل عمل نباید خورد!!! 2 تا 3 هفته پیش از جراحی بینی از مصرف خوراکی‌ها و میوه‌هایی نظیر بادام، توت، توت‌فرنگی، گیلاس، خیار، کشمش، انگور، هلو، آلو، گوجه فرنگی، زردچوبه، ژله، سرکه و ترشی پرهیز کنید. برای تهیه فهرست کامل از این پرهیزهای غذایی حتما با پزشک خود گفت‌وگو کنید.
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
آره من هرکی رو میشنیدم اضافه ش میکردم تو لیستم اما shadi خیلی از دکتر یزدانفر راضی بود و کمک کرد بهم واقعا تو انتخابش.ایشالا فقط وقت عمل جور شه دانشجو بودن باعمل زیبایی واقعا سخته!!!غیبت و حذف و نقاهت و...
rezy تووووووووووووو حرففففففففففففف نداری دخدر ممنون از نمونه هاتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.....یزدانفر یکم جدی تر شد برام فقط نمیدونم چجوری بهش بفهمونم کیلیپس چیز خوبی نیس واسه دخدرا همیششششهههه
درود بر همه آمیتیس و سایر دوستان: به خدا اینقدرا هم که شما فکر میکنید و سرچ میکنید سخت نیستا من نمیگم نگردید و یا بررسی نکنید ولی به نظرم این همه دغدغه ایجاد کردن برای خودتون فقط باعث اذیت شدنتون میشه این عمل، عملی هستش که ریسک پذیره و کسی که عمل داره میکنه حتی با بهترین دکتر در واقع داره ریسکشو می پذیره و عمل میکنه این نکته اول مطمئن باشید و یقین داشته باشید بهترین عمل رو دارید نکته دوم در مورد پرهیز غذایی واقعا اینقدرا هم دردسر نداره فقط و فقط اگر داروی خاصی مصرف میکنید با تکنسین بیهوشی در میون بزارید این مواد غذایی که گفتید درست تاثیر داره اما تاثیرش خیلی محسوس نیست حتی آب هویج و کرفس هم که میگن و میگم برای کاهش ورم خوبه، تاثیر داره اما نه اون اندازه که شب بخوابی صبح پاشی بگی ووووو چه قدر خوب شده
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
عزیزم انشالا خودت حضوری بری مطبش و از نمونه های زندش انقدر خوشت بیاد که ازین دو دلی و بلاتکلیفی دربیای راستی یادت باشه رفتی مطبش حتما بیای گزارش بدی تا ما هم استفاده کنیم اینجا جمع شدیم که به همدیگه کمک کنیم هزینشم که 8 تومن میشه اما شما اگه خواستی ok کنی ازش تخفیف بخواه
2810