2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015578 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معروف ترین دکتر یزد حجت بود که منوعمل کرد الن دیگه نمیدونم که عمل میکنه یا نه یکی دیگه ام هست اسمش خلیلی منش فکر کنم یا جلیلی منشه
پسر شیطون بلا همه برای دیدن لحظه شماری میکنن.
والا نمیدونم دوستم می گفت خیلی خوبه و خیلی کم میاد ایران. من از دکتر خودم هم ترمیمی زیاد دیدم! اگر بخوای تهران عمل کنی اون هم میتونه یکی از گزینه هات باشه!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
اینها حرفه دوستان الان برای عملهای درمانی بیمه های تکمیلی تعرفه دارند مثلا برای عمل سزارین یه بیمارستان درجه یک یه قیمت خاصی هست مثلا ٥ تومن ولی دکتر میاد یه بخشیش را تو مطب قبل از عمل تو مطبش میگیره مثلا قیمت سزارین دکتر x ١٠ تومن ٥ تومن را تو مطب می گیره مابقی را به حساب بیمارستان واریز می کنه که طبق تعرفه بیمه تکمیلی هست الان هم خیلی ساده هست مثلا شما می خوای چی کار کنی چاقو بزاری زیر گلوی شیروانی که بیا با ٥ تومن عمل کن اون هم میگه چشم مخصوصا تو عملهای زیبایی که اصلا معنی نداره چون فانتزیه و اجباری برای انجامش نیست