2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015658 بازدید | 66529 پست
soosi جان در مورد یزدانفر کاملا نظرات آمیتیس رو تایید میکنم ولی از اکثر کاراش من خوشم میاد ولی خوب یه نمونه هاییم دیدم که همون خط تیغه(و تقریبا حالت کلیپسی) رو نپسندیدم, در کل دکتر خوبی اما قیمتش بالاست! آدرس ایمیلتو بده تا بیشتر راهنماییت کنم عزیزم( sima جان شما هم همینطور) mobin جان ضمن تشکر از پیشنهادت من یه بینی بی نقص و شیک دوست دارم که تا حد ممکن طبیعی باشه , کامیابی که نمیتونم زیاد به کارش اعتماد کنم چون کارش به اندازه ای که خوبه ظاهرا ریسکی هم هست ناراضیم گویا زیاد داره اما سامی رو بدم نمیاد ولی انقد هزینه برام زیاده..سامی هم قیمتش بالاست
rezy جان من اصلا قصد ندارم بگم کامیابی خوبه ها چون همهههه کار خذاب دارن و ادم باید بپذیره که کلا داره ریسک میکنه ولی دوست دارم بدونم نمونه هایی که خراب دیدی چند وقتشون بوده و چه مشکلی داشتن؟ اخه من بعد اینکه چسبم رو برداشتم بینیم یه مقدار کج بود پره هام نامتقارن بود سوراخای بینیم فرق داشت یه برامدگی هم روی کنار تیغه ام حس میکردم که با ماساژ دکتر رفت و ورم استخون بود خلاصه بعد از ۳ هفته از برداشتن چسب که الان باشه فقط یه مقدار پره هام با هم فرق داره و همه مشکلات حل شده اونم بخاطر اینه که سمت راستم بیشتر ورم داره بهر حال باید در نظر بگیرین که کامیابی واقعا کاراش پر ورمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ماهی جان من نظرم رو دکتر کامیابی هم هس ایشون سبک کارشون بیشتر چیه؟
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
مهسا جان ممنون که نظرتو در مورد دکتر یحیوی گفتی. گویا خودتون با ایشون عمل کردید.الان مشکل بینیتون چیه!!چند وقته عمل کردین؟ ازش چی خواستین و براتون چی کار کرده؟! میشه ازتون خواهش کنم ی عکس از بینیتون بزارید.از قبل و بعدش.خیلی خیلی رو تصمیم گیری من تاپیر میزاره این کارتون. خانوم زیتون مثلا از بینی شون راضی نبود.ولی راستش من بدم نیومد.اگه بینی من هم شبیه ایشون بشه راضی ام.نمیدونم شاید من کلا علم زیبا شناختی ندارم.و اینکه کلا توقع ام خیلی نیست.فقط میخوام بینیم کوچیک بشه و تا حدی فرم بگیره.
اگه مایل بودین ی عکس بذارین که ببینیم هممون
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
gigi3 جان سبکش نیمه فانتزی و به خواستت هم توجه میکنه پیشنهاده من فقط دیدن نمونه اس عزیزم :) اگه عکس رو با من بودی عزیزم نیمرخم رو گذاشتم قبلا و فرقی نکرده ولی تمام رخ فعلا نمیذارم چون توی این ۳ هفته خیلی تغییر کرده و واقعا به این نتیجه رسیدم این فرم نهایی بینیم نیست
soosi جان والا من چند نمونه از کاراش دیدم(عکس بوده) از چند تاشون واقعا خوشم اومده و از یکی دو تاشون زیاد نه چون کلیپسی بودنشون بنظرم خیلی زیاد بود! فکر میکنم این به فرم و قالب بینی خود فرد بستگی داره وگرنه سبک کارش بنظرم ثابته! ماهی تنگ بلور جان عزیزم من حتی یه عکس هم از کامیابی ندیدم که خراب شده باشه چون نهایت یه نمونه بیشتر از کاراش ندیدم اما تو همین نی نی سایت یکی خیلی راضی بود و تعریفشو میکرد یکی کاملا ناراضی و...! من به مدت و مشکلشون دقت نکردم راستش, چون دیدم زیاد نمیتونم روش حساب کنم! ولی منم نگفتم دکتر خراب کاریه یا خوب نیست چون خودم ندیدم! فقط گفتم (با توجه به شنیده هام) نمیتونم ریسک کنم و بهش اعتماد کنم . اما خودم شرایطشو داشته باشم دوست دارم برم مطبش و نمونه ببینم امیدوارم شما و همه دوستانی که عمل میکنن(و در آینده خودم) از دکتر و عملشون واقعا راضی بشن
سلام بینی خوشگله ها;-) اگه دوست دارید اطلاعاته بیشتری از عمل بینی، عمل پلک،....به دست بیارید برید این انیمیشنها رو ببنید کاملا آناتومی بینی و جراحی اون به زبانهای انگلیسی و فارسی هست. خیلی کمکتون میکنه تو شناخته کاری که میخواین بکنید البته جراحی واقعی هم توش داره من که دل نداشتم ببینم.....ترسناکه......فقط انیمیشناشو ببینید. http://www.aparat.com/v/y59dr
قصدم فقط دادن اطلاعات و آگاهی است قصده تبلیغ برای عمل کردن یا عمل نکردن و یا تبلیغ برای دکتری خاص رو هم ندارم چون خودم میخوام عمل کنم و فهمیدم چقد استرس داره و اینکه داشتن اطلاعاته مفید تا حد زیادی استرس و کم میکنه امیدوارم مفید باشه اینم یه عمله بازه دیگه (البته انیمیشن) http://www.aparat.com/v/PI20M