2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015608 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای مهربون نی نی سایتی سلام هر دکتری ممکنه ایراد داشته باشه اما قشنگتره صادقانه نظر بدیم دیگه تابستون پارسال که من فعال بودم یه کاربری اومد هر چی خواست راجع به کارای بی ریخت سامی گفت بعد من بهش گفتم آخی عیب نداره عزیزم ایشالا یه دکتر بهتر پیدا می کنی عزیزم حالا کی رفته بودی؟؟ گفت 5شنبه!!!!! دیگه هیچی دیگه من گفتم عزیزم دکتر 5شنبه ها نیست چه طوری رفتی؟ که این دوست عزیز غیب شد خخخخ الانم البته ایشاللا مثل اون موقع نیست هاااا من کاربرای جدید رو نمی شناسم اما یه کاربری نوشته که 2شنبه با سامی مشاوره شده!!!! کاربر عزیز خانوم مهربون اگه عمل اول هستی سامی 2شنبه ویزیت نمی کنه ها! آهان فهمیدم ترمیمی هستی عزیزم! دوم عزیزم بیشتر دقت کن هنوزم ویزیتش 20 تومنه ها باور کن! البته حتما ایشون اشتباه تایپی داشته شایدم ترمیمی بوده خب دوستان در پناه حق باشید و روزتونم قشنگ
خدایا بگیر از من هر آنچه که تو را از من میگیرد
دوستان در مورد سامی من هم نظرم را بگم من پارسال تابستون که خیلی تب سامی تاپیک را گرفته بود مصمم بودم باهاش ترمیم کنم مخصوصا دو تا از کاربرهایی که باهاش عمل کرده بودند و بیشتر تو تاپیک ترمیم اون زمان که ترکید فعال بودت به اسم نیناسل و دینا خیلی بینی هاشون را دوست داشتم حتی با اینکه دینا از قوس زیادش ناراضی بود ولی من خیلی بینی اش را دوست داشتم من دقیقا ١٦ شهریور پارسال باهاش وقت مشاوره گرفتم که منشی اش هم گفت قیمتمون برای ترمیم از ٨ شروع میشه من مشکل هزینه هم نداشتم و به این نیت رفتم که وقت عملم را بگیرم نمونه هایی که دیدم دوتا افتضاح بودند یکیشون بعد از یه سال اومده بود با خود دکتر ترمیم کنه تیغه بینی به یه سمت و نوکشبه یه سمت دیگه انحراف داشت که به گفته خودش بینی اش استخونی بود یکی دیگه هم بود که بینی اش گوشتی بود و یه بینی دراز و قوس دار براش دراورده بود که باز نیمرخش بد نبود تمامرخش خیلی بد بود اون هم ٦ ماهه بود و برای کشیدن بخیه هاش اومده بود بقیه هم معمولی بودند یکی بد نبود ولی نیمرخش را خیلی کوتاه کرده بود یکی دیگه هم بعد از ٦ ماه خیلی ورم داشت و نوک بینی اش کاملا بی فرم بود بقیه هم برای تامپون و گچ اومده بودند و نمیشد قضاوت کرد با این وجود من باز هم گفتم اگر بهم امیدواری بده باهاش عمل میکنم
من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی چهره بدی ندارم و چند بار پیشنهاد مدلینگ از عکاس و ارایشگرها داشتم ولی همینکه من را دید شروع کرد که بینی ات را نمیشه کاری کرد و پوستت خیلی ضخیمه و عیبهایی رو صورت من گذاشت که خنده دار بود که با وجود این عیبهابینی ات را هم ترمیم کنی فایده نداره حالا بینی من داغون بودها بعد هم دوباره گفت البته یه کارهایی میشه کرد ولی بینی ات درازتر میشه که من با توجه به اون نمونه بینی درازی که دیده بودم به اینجا که رسید گفتم مرسی پس نمیشه کاریش کرد و خداحافظ جالبه که پیش نادریان رفتم اون هم گفت بینی ات را نمیشه کاری کرد ولی دقیقا نقطه برعکس سامی کلی از قیافه ام تعریف کرد که چهره ات خیلی خوب و خاصه وانقدر حسن داری که این بینی مهم نباشه تو صورتت من اعتماد به نفس بالایی داشتم و دارم ولی چنان سامی برخورد بدی کرد که تا چند وقت به خودم شک داشتم بعد دیدم مدلشه که خوشش میاد کسایی که احساس می کنه اعتماد به نفسشون بالاست را بعضا حالشون را بگیره که به نظر من از نظر اخلاق پزشکی کارش درست نیست
آمیتیس جان در مورد توسلی پرسیده بودی تو تاپیک ترمیم ٤ ٥ نفر باهاش ترمیم کردند و همه هم ناراضی متاسفانه یکی از کاربرها که من دیده بودمش و یه بار با هم مطب سجادیان رفته بودیم تو عمل با توسلی یه درصدی از بینی یه چشمش هم مشکل دار شد به گفته خودش چشم راستش نصف میدان دیدش تار شد که مثل اینکه یه مشکلی داشته و نمی بایست بیهوش می شده تو آزمایشاتش هم اون مشکل مشخص بوده حالا نمی دونم قصور دکتر بیهوشی بوده یا خود دکتر شکایت هم کرد هم به خاطر بینی اش هم چشمش که چون از ایران رفت نیمه کاره موند البته اینها همه ترمیمی بودند من از عمل اولیهاش هیچ چی نمی دونم
متاسفانه جو بد اینجا خیلی از کاربرهای قدیمی را فراری داده کسایی که الان اگر بودند تجربیاتشون خیلی می تونست به بقیه کمک کنه یکیش همین جو مچگیری که تا یکی از دکتر محبوبمون بد بگه سریع جبهه میگیریم دوستان عزیز این تاپیک متاسفانه یا خوشبختانه یه تاپیک مرجع تو کل ایران حتی ایرانیهای خارج از ایران برای جراحی بینی هست به نظر من دکترها خودشون به اندازه کافی خوش به حالشون هست که اینجا اسمشون بیاد و مطرح بشن اجازه بدیم کسی انتقادی از دکتری داره مطرح کنه مسلما کسی نمیاد به بدکویی من و یا خوب گفتن شما دکترش را انتخاب کنه ولی باعث میشه دکترها بدونند جایی هست که کارشون را زیر ذره بین بزاره و نقد کنه و این به نفع همه کسایی هست که میخوان برن زیر تیغ این دکترها
سارا جان اینجا کسی دکتر محبوب نداره!!!!!!هر کسی یک انتخاب داره با توجه به سلیقه و بودجه مورد نظرش. ولی بهتر نیست اطلاعاتی که اینجا قرار میگیره برای اینکه مفید باشهَ(برای همون دوستانی که هنوز زیر تیغ نرفتن)درست باشه!؟!؟!؟!؟
دکتر فتح سامی / 3مرداد