2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو تو این سایتhttp://8pic.ir/ بعد choose file کلیک کن بعد اپلود شرو میشه بعد لینک مستقیم برای وب ساتیو کپی کن تو اظهار نظر پیست کن
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
من آلان به صورت پراکنده پیام ها رو خوندم! آقای ساسان من خودم با سامی عمل کردم!به نظرم دکتر خیلی خوب و با تجربه ای هست و اطمینانش به خودش الکی نیست!هیچ کدوم از مریضاش مشکل تنفسی ندارن! از اون دکتر هاست که هر کاری میتونه بدون ریسک انجام بده! برای کسایی که مشکلی با هزینش ندارن عالیه و هیچ نگرانی برای عمل شما با این دکتر نیست!که آی کج شد، سوراخا تابه تاس،سرش بالاه و.... هیچ کدوم از این موارد نیست. قبلا دیده بودم دوستان گفت بودن،سامی اخلاقش این جوریه اون جوریه و هزار تا حرف دیگه،من به شخصه میگم دکتر سامی مثل یه پدر مهربون می مونه که همه جوره راه میاد.در اون مدتی که من پیشش می رفتم یه وقتایی واقعا می تونست منو دعوا کنه ولی نکرد،خیلی مهربونه!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
simsجون من امروز یکی از دوستام یه عکس نشونم داد که با کلانتر عمل کرده بود.واقعا میگم هنوز بزرگ بود یعنی هنوز احتیاج به عمل داشت. میگفت پارتی داشته زود عملش کرده.خود اون آدم هم راضی نبود.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
شهنازجون عکستو میشه برام لینکشو بفرسی به سامی فکر نمیکردم از بچه های همینجا کمکم کرد تو خط زدنش ولی شاید باید برگرده تو لیست!!!!لطفا عزیزم
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
باشه سوسی جون. راستی یه چیز دیگه فراموش کردم بگم،بعضی ها میگن سامی قوس شدید برای بعضی ها میده،به هیچ وجه این گونه نیست.من+چند تا دوستام باهاش عمل کردیم هیچ کدوم قوس شدید نداشتیم و هر کسی بینیش متناسب با صورت خودش بوده. یه بار هم به دکتر گفتم فقط خندید و گفت من مخالف قوس شدید و اون هم کندن تیغم ،غیر ممکنه اون من باشم!!!!!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
ساسان راستی وظیفه خودم میدونم بهعنوان مصرف کننده اطلاعات کمکت کنم تو خط زدن خاص احمدی...بینی های تا به تا ،کج،فقط نیم رخ داره....کلا بچه ها صحنه های جالبی رو از نظر زیبایی شناسی نمیدیدن تو مطب بیخیالش شو
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
به نظر من طبیعی شیک ومتناسب با بقیه اجزای صورتشون بود. بشارتی رو شنیدم یه مقداری اخلاقش تنده و کار ترمیمش عالیه!برای عمل اول هم خوبه فقط به سایز بینی دست نمی زنه!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
2810