2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
مهشاد جان خب چرا از اول یه داماد کم کارتر انتخاب نکردین این همه متحمل استرس نشین دو نقطه دی ... پیشگیری بهتر از درمانه :دی ... ثانیا خو همون چیزی رو که انتخاب کردین همون شکلی نگهش دارین چه کاریه مگه از اول مماخشو نمیدیدین ( قصدم فقط مزاحه) به نظر من پسری که عمل می کنه خیلی بهتر از دخترا میشه نمی ترسین بعد از عمل داماد هوایی بشه :دی ( ناراحت نشیا جدا قصدم فقط مزاحه) راستش نگران نباش فقط دکترت رو خوب انتخاب کن
سوسی جون خوشحال میشم بتونم کمکت کنم .فقط من موقع عضویت شماره موبایل خودم رو ندادم!!!!! چون چند بار توی عضویت مشکل پیش اومد مجبور شدم شماره یکی دیگه رو بدم!سعیده جان من حالم خوب نبود،آلان دیدم زنگ زدی!هروقت کلاست تموم شد کاریم داشتی بگو بهت زنگ بزنم. اگر درخواست دوستی رو قبول کنم بعدش ارتباط به چه صورتی هست!
دکتر فتح سامی / 3مرداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش منم اصلا قصد عمل نداشتم 27 سالمه دیگه سنی ازم گذشته دکتر خاص احمدی هم بهم تیکه انداخت این مدت کجا بودی 9 سال دیر اومدی باسه عمل ... اما یه دوستی دارم خیلی قشنگ تر از منه البته اون با این که قشنگ تر از منه مشکلی نداره اما در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته ؟ دوست دارم با هم عکسای اتلیه ای در حد لالیگا بندازیم خخخخخخخخ
بچه ها سلام ایشالا بینی همه اونایی که عمل کردن خوب شده باشه یا بالاخره یه روز راضی بشن از بینیشون اونایی هم که دنبال دکتر می گردن بهترین انتخاب کنن و بعدشم راضی باشن من که فعلا ناراضیم شدید کسی از بچه های قدیم که با یحیوی عمل کردن خبری نداره نمی دونید هنوزم ناراضین یا بهتر شده بینیشون؟ مثل رومیناسا زیتون 2 و خانومی
گلم سرش بالاست ولی یه جوریه از دور انگار بینیم کوفته شده تو صورتم از نزدیک سرش بالاست من فکر کنم به خاطر نوع جراحی بسته این طوریه یعنی نوک بینیم بالاست نه از قسمت کلوملا
باشه ماهی جان ولی خوب آدم دلش می سوزه هم پول بدی هم کلی دردسر بکشی هم مثل من از شهرستان باشی و واسه حتی مشاوره هم مجبور باشی یه روز کامل مرخصی بگیری بعد تازه بگن خوبه حالا مماخش عملیه و اینقدرم زشته
soosi جون تو لیستا نوشتی توسلی؟! ازش چی میدونی عزیزم نمونه دیدی؟؟!
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
دکتر خاص احمدی خوب نیسستتتت با جسارت تمام پره بینی رو میزنه باز میکنه میبره بعد بلد نیست درست سر جاش بزنه و سوراخا تابه تا میشه اکثرا!!! مواظب باشیدد
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
2810