2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
gooogooooliiiii بینیت خیلی خوبههههه خخخخ خوش به حالت ، دماغ خوشگلههه
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیتیس دکترهایی هستن که تخصص گوش و حلق و بینی دارن و فوق تخصص جراحی پلاستیک مثه دکتر کلانتر اما بعضی دکترها فقط فوق تخصص جراحی پلاستیک دارن . دکتر خاص احمدی نظرش این بود که فوق تخصص جراحی پلاستیک در مورد مشکلات تنفسی بینی و بویایی و مشکلات مربوط به اینا سررشته ای نداره بنابراین ممکنه به مشکل برخورد کنی.
ساساان جان بهتره برا اینکه بدونی بعد عمل دچار مشکل تنفسی میشی یا نه از کسایی ک با همون دکتر عمل کردن بپرسی ..درباره سامی یا سجادییان من خودم کاراشونو از نزدیک ندیدم ولی تعریفشونو زیاد..در کل پیش هر دکتری بری کاملا نمیتونی مطمین باشی ک خوب در میاره ی کاره ریسکیو شانسیه.. ممکنه اونی ک ازت 12 میگیره خراب کنه ولی اونی ک 5 نه.. ب نظرم تو برای انتخاب دکترت چند بار تو مطبشون مریضارو ببین باهاشون حرف بزن
سیمای عزیز مشکل من اینه که تو این مطب ها که رفتم نمونه اقا ندیدم ... نمونه کارای اقا سجادیان و سامی هم که تو سایتسون هست به نظرم جالب نیست ... انقدر هم وقت ندارم برم تو این مطب ها منتظر بشینم تا نمونه اقا ببینم
سلام منیره جان خوبی؟ بینیتونو دیدین؟
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
راستش این حرف دکتر خاص احمدی که گفت دکتر جوون و کم تجربه از عهده بینیت برنمیاد و اینکه خود سجادیان گفت بینی تو کار من نیست و بعد از عمل قطعا 2 یا 3 ایراد تو بینیت باقی میمونه باعث شده حساس بشم و برم پیش سامی ... اما سامی خیلی از کارش مطمئن بود و گفت تا 80 درصد خوب میشه و نتیجه 100 درصد احتمالیه زمان عمل مشخص میشه.
مبارکه بهشاد جان کی عملیدی؟
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
بانو منیر پیوند غضروف از گوش داشتید؟ چه دکترایی رو دیگه رفته بودی بانو منیر جون؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
2810