2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست
http://8pic.ir/users.php?act=login-dاز طریق این سایت میتونی بذاری
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
میشه بهم درخواست دوستی بدی ؟
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سپیده جان اصلا وابدا این موردی که شما گفتی حتی یکساعتم من ندیدم بر عکس خیلی خوشگل وصاف فقط وفقط مشکلش از ده روز اول این بود که سوراخا تقارن نداشت منم خیلی وسواس به خرج میدادم تا دکتر گفت درست میشه ولی محض احتیاط یه گوله کوچیک پنبه بزار تو اون سوراخ که کوچیکتره ولی الان خیلی خوب شده دخترم کاری که دکنر گفتو شاید جمعا یه هفته نکرد سختش بود شاید اگر میکرد تا الان کلا خوب میشد ولی فکر میگنم به مرور زمان عالی بشه شما هم نگران نباش عزیزم درست میشه سوراخای بینیت مشکلی نداره
Abey road من اگه پسر بودم عمل نمیکردم ..اخه ی جوریه .... اگه عکس خودته بینیت واس ی پسر از نیم رخ خوبه نیازی ب عمل نداره..جدی میگم ..کلا صورت پسرا ازون حالت مردونش در میاد ب نظرم..ی بار تو مطبدکتر چند نفر پسرو دیدم ک مشکل خاصی نداشتن اگه مشناختمشون واقعا میگفتم عمل نکنن..البته این نظر منه فقط خاستم بگم مشکل خاصی نداره نیم رخت واقعا
sima : سلام احتماله زیاد توسلی اشرفی اخه مازندرانم و اینجا این دکتر و پیدا کردم این عکسه خودمه اما بینیم قوز داره تو این عکس خودم عملش کردم;-) با برنامه ی paint اخه خواستم ببینم چه شکلی میشم
سلام من هم قصد عمل بینی دارم از چند وقت پیش شروع به خوندن تاپیک و جستجو تو اینترنت کردم چند تا دکتر پیدا کردم و به چندتایی هم مراجعه کردم ... مشکلی که وجود داره توی مطب ها اقا وجود نداره یا خیلی کمه البته من توی این پنج مطبی که رفتم اصلا اقا ندیدم تا بتونم باههاش صحبت کنم یا در مورد کاری که دکتر روی بینی اقایون انجام میده چیزی دستگیرم بشه. مطب گردی من صرفا در حد مشاوره با دکتر بوده. بینی من گوشتی پهن با انحراف بدفرمه که دلیلش شکستگی در دوران کودکیه. اولین مطب دکتر سجادیان بود اول که گفت : همه اقایونی که بینی عمل می کنن مشکل شخصیتی دارن و خیلی بیشتر از خانوما ایراد می گیرن و اذیت می کنن. بعد گفت : بینی پرکاری داری و اگه انتظار داری یه بینی تراشیده و کاملا متقارن داشته باشی نمیشه چون قطعا بعد عمل دو سه تا ایراد باقی میمونه ممکنه کسه دیگه بتونه رفع کنه ولی من نمی تونم کاملا معلوم بود زیاد تمایلی به عمل نداره واسه همین پرسیدم عمل می کنی ؟ گفت اگه بخوای اره ولی به حرفایی که زدم توجه داشته باش. من نمی دونم بینی کم کار استخونی که از دست هر دکتری برمیاد منم که بینیم 4 تا ایراد داره اگه قرار باشه بعد عمل 3 تاش باقی بمونه چه کاریه عمل نکنم که بهتره. مطب بعدی دکتر حامد عباسی بود اول ایرادهای بینیمو گفت بعد گفت که رفع میشه بعد هم یه تبلت برداشت و از نیمرخ بینیم عکس گرفت و شروع کرد با انگشت به اصلاح ایرادهای بینیم و اخرش هم گفت ایده من برای بینی تو اینه که نشونم داد . کاش خود عمل جراحی هم به همین راحتی بود حالا کی تضمین می کنه این ایده تو تبلت تبدیل به واقعیت بشه بگذریم مطب بعدی دکتر ملکان راد بود ایشون برخلاف همه دکترهایی که رفتم و گوش حلق بینی بودن فوق تخصص جراحی پلاستیک داشت. اعتقادشم این بود برتری جراح پلاستیک اینه که میتونه بینی نابود شده رو از اول بسازه بعد هم چند تا کار از اقایونی که عمل کرده بود نشون داد و کاملا منصرفم کرد نسبت به توانایی هاش. دکتر احمد خاص احمدی چند برابر صحبتی که با خود دکتر داشتم با خانمی که نقش مشاور رو داشت صحبت کردم که البته صحبت هامون چندان ربطی به بینی من نداشت خیلی کلی حرف می زدیم خود دکتر گفتن بینیت احتیاج به عمل داره( واقعا خسته نباشن) بینیت خوب میشه و اینکه چندین سال دیر برای عمل مراجعه کردی بعد اسم دکترهایی که رفته بودم رو پرسید و گفت یکی از اینها که از عهده بینی شما برنمی یاد جراح پلاستیک که اصلا بر نمیاد پیش دکتر جوون اصلا نرو برنمیاد (فک کنم کلا منظورش این بود که بیا همینجا نمی دونم شاید هم رفتم) دکتر فتح سامی اولین دکتری بود که علاوه بر بینی حلقم رو هم معاینه کرد و به خاطر وجود خلط احتمال سینوزیت هم داد اصلا براش مهم نیست که واقعا قصد عمل داری باهاش یا صرفا برای مشاوره اومدی برای همه علاوه بر تشکیل پرونده،نسخه و ازمایش می نویسه برای من سی تی اسکن هم نوشت بهم گفت بینیت 80 درصد خوب میشه ممکنه 100 درصد باشه اما این احتماله ممکنه بشه یا نشه فعلا که نمی دونم چی کار کنم هزینه سامی زیاده با کلینیک 10.5 یکی از کاربرا نوشته بود "بینی طرف اصلا یه بینی 12 تومنی نبود" .. یعنی واقعا میشه بینی رو اینطوری دسته بندی کرد ؟ مصلا اگه برم پیش سامی یه بینی 10 تومنی عمل می کنه و یا سجادیان 5 تومنی ؟ و این تفاوت بین بینی هایی که سجادیان و سامی عمل می کنن مشهوده ؟ نظر شما چیه ؟
اقای ساسان یعنی دکتر خاص احمدی به شما گفتن فوق تخصص جراحی پلاستیک واسه عمل بینی خوب نیست؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
2810