2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
روشنک جون بینیای همتی فراهانی شبیه این عکسس که عطیه گذاشته تو ای صفحه؟ http://ninisite.com/discussion/thread.aspx?threadid=385081&postid=27416288 من اسمش رو نشنیده بودم ، دکتر جوونیه یا سن داره؟ کم تجربه که نیست؟ تو این عکس که عطیه گذاشته خط پره عمیق داره ، اون نمونه هام که شما دیدی اینجوری بودن؟ سبکش بین تیز و گرده دوسته؟ وای چقدر سوالللل اخه می خوام ببینم ارزشش رو داره اینم برم یا نه
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من دیروز رفتم قالب و برداشتم وقتی خودم دیدم نزدیک بود سکته کنم به نظرم خیلی قناص شده بودم انگار بینیم و کوبیده بودن تو صورتم طوری که دوست نداشتم شوهرم نگام کنه الانم چسبم برداشتم تا یه بار دیگه ببینمش دیدم تیغم کجه تورو خدا جواب من بدین دوستان یکی اینکه کجی نیغه می مونه یا مال ورمه؟ یکی اینکه شماها اولش بینیتون دوست داشتین؟ دیگه این که شکل نهایی بینی همونی که دیروز دیدم یعنی اصلا اولش ورم نداره؟ البته می دونم الان برای قضاوت خیلی زوده ولی نگرانم بچه ها راستی من با یحیوی عمل کردم 6 روز پیش
غزل نهههه نگران نباش ورمه! هر کجی و هر چیزی رو نمیشه الان قضاوت کنی من خیلیارو دیدم اینجوری، بعدم خیلیا بعد از این که قالب برداشته میشه بینیشون رو دوست ندارن چون بینی تو صورتشون نا اشناست بعد شنیدم گفتن کم کم بهتر شدن، یه چیز دیگه من فکر می کردم بینی همونه که از قالب در میاد ولی از دکترا که پرسیدم گفتن نه اون نیست و به مرور بینی شکل خودش رو نشون میدهه و بینی کسی شبیه از تو قالب در اومدش نمیمونه ! بینی وقتی از قالب در میاد تا حدی شکل اون رو گرفته و مصنوعی به نظر میاد ولب به مرور خوب میشه برات دعا می کنم تفکراتت اشتباه باشه، بعدم انقدر فضولی نکن واسه چی چسبت رو کندی اونم بینیه تاره؟!!! الان چسب زدن محکم و درست واسه بینیت حیاتیه چون غضروفا شکل نگرفتن درست و نرمن! برو دکتر بگو برات چسب بزنه
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
soosii ghabl جان یزدانفر از قلم افتاده بود :))) به قول دوستم من تا کل دکترای شهر رو نبینم ول کن نیستم اخرش هم عمل نمی کنم :)) فقط یزدانفر گویا سایز بینی رو کوچیک نمی کنه درسته ؟ من صورتم ظریفه این مماخ باس کوشولو شه یکمی :) آمیتیس والا من مورد دیدم از فراهانی یه ماهه پره هاش اینطوری نشده بود . وااای من بدم میاد اینقدر خط عمیق . تازه بهش گفتم اصن دوست ندارم پره هام زیاد تراشیده شه گفت نگران نباش کلیپسی نمی کنم. یه مورد هم دیدم اردیبهشت عمل کرده بود خط داشت اما نه اینقدر عمیق . نمی دونم والا.من اونایی رو دیدم که همون روز قالب و گچ رو اومده بودن بردارن . وقتی قالب رو بر می داشت من بینی ها رو دیدم خوب و تر تمیز و قشنگ بودن بدون قوس و ظریف بودن . ولی خوب به قول بچه ها ورم داره حتی از زیر قالب هم که در بیاد حالت اصلی رو بعد 6ماه تا یکسال میشه دید . من می رم چندبار دیگه تا موردهایی ببینم که مدت بیشتری از عملشون گذشته بود . دارم فکر می کنم وقتی از زیر گچ در اومدن اونقدر ظریف بودن با احتساب ورم ورمش بره خیلی فندقی نمی شه ؟
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
من مطب ونکش رفتم یه مطب هم هروی داره . ونک دوتا منشی داشت پت و مت بودنااا :))) خود دکتر هم خجسته بود خوشاااال . سنش کم نبود . از این که چند ساله عمل می کنه نپرسیدم . ( دکتر فراهانی ) حسنانی هم یه دونه مورد دیدم شماها تحقیقی در موردش کردین ؟ خ صانعی مطب بلاجی و ملکان راد و حسن نژاد هم بود نظری ندارید در موردشون . کاش وقت ازادم بیشر بود همه رو می رفتم :((( من بعد ساعت کاریم می تونم برم مطب گردی . دوستان بیاید از مطب گردی هاتون گزارش مبسوط بدین لدفن
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
دوستانی که منو راهنمایی کردن ودلگرم کردن نسبت به اینکه گفتم سوراخای بینی دخترم نامتقارنه الان بعد از دو ماه ونیم خیلی خیلی متقارن شده فقط کمی مونده تا درست بشه که شاید قبل از عمل خودش متقارن نبوده وحالا که نسبتا بینی دخترم خوب شده ولی در کل یک بینی جمع وجور وخوشگل در عین طبیعی بودنه البته به گفته اطرافیان من اگر باز هم زمانی به عقب برگردم حتما همین دکترو انتخاب میکنم از نظر سلامت داخلی وظاهری ایشونو که معرف حضور هستن معرفی میکنم دکتر علیرضا محبی. ومتاسفم که نمیتونم عکس بزارم چون دخترم تو شهردیگه ای دانشجوست
دوستان برای جای بخیه کرم سیکالفیت خوبه و کرم استراتامد هم خیلی خوبه منتهی برای من جای زخم را اول برجسته کرد و بعد محو کرد که من دیکه ریسک نکردم برای بینی استفاده کنم چون ترمیمی هستم و حوصله نداشتم حالا جای برجستگی بخیه را هم تحمل کنم الان برای بینی ام سیکالفیت استفاده می کنم  
2810