2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
سلاااام به اهالی تاپیک امروز یحیوی . حسین نژاد. حسنانی رفتم یحیوی ویزیت شدم من و دوستم که دوستم که بینیش استخونی و کم کاره رو هوا قاپید و گفت عالی می شی و .... من رو گفت یکمی گوشتی هست عکس گرفت قراره خبر بده مطب یحیوی 4 تا نمونه دیدم دوتا که طریف و قشنگ بودن . یکی واقعا بد شده بود تیغه بینی بالاش پهن و نوکش هم اصلا قشنگ نبود نیمرخش هم قوس زشتی داشت و یه مسئله ای که بین همشون وجود داشت و من اصلا خوشم نیومد همون موضوعی که دوستان قبلا مطرح کردن نوک بینی ها رو انگار جداگونه رو بینی چسبونده اصلاا جلوه قشنگی نداشت ما از عمل با یحیوی کاملا منصرف شدیم سی تومن وجه رایج مملکت هم بابت ویزیت دادیم که اصلا ارزش نداشت . دومین مطب حسنانی بود . دو مورد دیدم یکی چسبی یکی زیر کج . اون که با چسب بود بینی کم کاری داشته و قوز گویا فقط بینیش داشته و پهنای بینی مناسبی داشته اصلا پره ها برش نخورده بود و تنها قوز برداشته شده بود شبیه عکس های سایتش بود تقریبا نه قوس آنچنانی و نه فانتزی کاملا طبیعی مطب سوم هم که رفتیم مطب حسین نژاد بود که یه دختر خانومی بود که مشکل تنفسی شدید داشت و می گفت آلرِژی پیدا کردم ظاهر بینیش خوب بود بدون قوس از نیمرخ اما رخ قشنگ نبود تیغه بینیش پهن بود من خوشم نیومد اصن
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
حالا تو برنامه هام مطب نادریان . سجادیان .همتی فراهانی . بنیادی . ناظم هست . اگر دکتر خوب دیگه ای می شناسید بگید اونم برم . آها مطب جهاندیده هم رفتم اون که دیگه فاجعه بود بینی ها نوک تیییززززز افتضاح خیلی کثیف کاری کرده بود تا این لحظه از کار هیچ دکتری خوشم نیومده
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم همه دکترا (به جز اونایی که فقط یه مدل بلدن عمل کنن) به چیزی که مریض میخواد گوش میدن اما در یک چهارچوبه منطقی.. به هر حال دماغ هر آدمی با اون یکی فرق داره و اینکه ادم یه تصورات و توقعاتی داشته باشه غلطه.. اخه دکتر بیچاره تازه وقتی دماغو باز میکنه میبینه با چجوریش طرفه.. دیگه بیچاره تمام سعیشو میکنه اونی که تو میخوای رو با توجه به اون دماغی که داری دربیاره، این وسط اگه ببینه طبق قواعد و چهارچوب نشه اونی که میخوای رو انجام بده، دیگه ناچاره که چیزی که میشه رو انجام بده...
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
sima جون به نظرم اومد که سجادیان حرف خیلی گوش نمیده و به کار و سلیقه خودش مطمئنه ، شاید تاکید تو یه سری نکات رو ذهنش تاثیر بزاره ولی یه دختره رو دیدم گفت من خیلی دلم بینی فانتزی قوس دار میخواست و به دکتر خیلییی گفتم که قوس بده حتی موقع بیهوش شدنم ولی قوس نداد و بهم گفت من اون چیزی که بهت میومد و میشد رو برات انجام دادم
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
الهام جون میدونم کاملا اونجوری ک میخایم نمیشه ولی خب تا ی جاییشم میتونیم نظر بدیم دیگه .. آمیتیس جون واس من تنفس و ازین حالته خودش دز اومدن بیشتر مهمه بازم باید برم مطبش ببینم
به نظر من نقطه قوت سجادیان همینه که اونی که بهت میاد رو انجام میده. من مطبش که رفتم همه همینو میگفتن و اتفاقا هم تو همین تاپیک و هم تو مطبش شنیدم که بعضی ها می گفتن قوس میده که من به خود دکتر گفتم من قوس نمیخوام گفت واسه تورو اگه میخواستی هم اصلا نمیشه قوس داد چون دماغت تیغش بارکه و اگه غوزشو بردارم دیگه جایی برای قوس نخواهد موند و دماغت پهن میشه اونوقت خوب نمیشه،، هر دماغی با توجه به نوعش و اناتومیه چهره تا یه حدی میشه روش مانور داد. و نکته دیگه هم اینکه سجادیان معروفه به طبیعی و نیمه فانتزی، و خودشم گفت من فانتزی عمل نمیکنم.
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
بچه ها تو رو خدا هرکس می دونه جواب بده مگه میشه نوک بینی بخیه بخوره یعنی چند میل بالای کلوملا من با یحیوی مل کردم که اصلا چون سبکش بسته هست کلوملا رو برش نمی ده ولی من امروز از زیر قالب دیدم روی نوک بینیم بخیه هست و چسبم هم تو این قسمت خونی شده آخه چجوری میشه به خدا من تا روزی که برم گچم باز کنم دق می کنم
2810