2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
میدونم کیو میگی چند تا از دوستامون اونجا عمل کردن ولی اصلا خوب در نیاورد..خاهر منم چون عمل کرده مازندران پیش اکثر دکتراش رفته توسلی از همشون بهتره ..واس همین تهران دنبال دکترم
من کامیابی ، سجادیان، ابرومند، یحیوی، محبی، حسین نژاد، بلاجی، قیصری ، سامی ، خاص احمدی، زینلی ... اینا که یادم بود ولی با همشون مشاوره نشدم ولی نمونه دیدم
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

sima جون پس باید وقت بزاری بیای تهران و چند نفر رو کاندید کنی و نمونه ببینی، کاریش نمیشه کرد انقدرر سلیقه ها متنوعه که واقعا اول خود فرد باید از سبک اون دکتر خوشش بیاد
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
منی که تهرانم گیج گیج شدم واقعا نمیدونم زیادی مطب گردی کردن خوبه یا بده
اره بخاطره همین اومدم اینجا ک حداقل 4 تا دکترو بشناسم بعد برم کاراشونو ببینم چون خیلی وقت ندارم...ب نظر من خیلی هم بگردی تاثیر نداره چون شانسیه یکم..یهو میبینی دکتر وسط عمل ی غضروفو بر میداره بعد میگه اشکال نداره فانتزی بیشتر بش میاد..دیدم ک میگما..ولی خب دکتر خوبم تاثیر داره اینجوری نیس ک دست هر کسی بدی خوب در بیاره
خاص احمدی من ترسیدم ازش چون تو کاراش خیلی سوراخ بالا پایین یا کوچیک بزرگ دیدم ، کارش ریسکیه مهرسا جون ، من که خطش زدم، غلامرضا احمدی چی؟ ازش کار دیدی من شنیدم استخونی رو خیلی خوشگل در میاره البته اینجا googooli باهاش عمل کرده که بینیش قشنگ شده واقعا
من مطب احمدی و توسلی و حسنانی و دینی و اگه بشه هم میرم دیگه مجبورم بعدش تصمیم بگیرم چون باید تا قبل اذر عمل کرده باشم
من خیلی از افت بینی میترسم و دیدم تو اطرافیام که عمل کردن اصلا بعد از گذشت چند سال هیچکدوم سربالاییه اولشون رو ندارن و بینیشون تا حدی اومده پایین واسه همین رو سربالایی حیلی گیر نیستم بیشتر صاف و تمیز و قرینه بودن سوراخا و از همه مهمتر تنفس واسم مهمه ،
2810