2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015481 بازدید | 66528 پست
sima جون اگه اونجور معمولی می خوای اره خوب دکتر کم ریسکی میشه، توسلی رو مطبش رفتی ؟ نمونه دیدی ازش؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اتفاقا دیروز مطبش بودم همه بییماراش شبیه هم بودن..خواهر خودمم اونجا عمل کرده ولی من از بینیه سر بالا خوشم نمیاد....بینیای کلانترم از سایتش دیدم با بینیه یکی از آشنا ها ک پیشش عمل کرد .. ولی بینیه این دوستمون دیگه خیلی معمولی بود . شما دکتر نمیشناسین؟ تهران؟ مازندران؟
simaجان به صفحه967 یه نگاهی بنداز لیست دوستای اینجا که هر کدوم پیش چه دکتری عمل کردن هست!!! خیلی از دکتر ها هستن که توی بینی گوشتی مهارت دارن. به نظر من یه مقداری بیشتر از کلانتر هم فکر کن،دکتر زیاده.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
sima جون توسلی که تو ونک برج نگاره دیگه؟ همونه؟ والا منم دارم میچرخم ولی فعلا بلاجی تو نظرمه ، ولی هنوز صد در صد نیست دودلم و همش میترسم که نکنه انتخاب اشتباه کنم
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
و یه سوال دیگه sima جون این توسلی چه روزایی و چه ساعتی مطبه؟ من دوتا کار قشنگ ازش بیرون دیدم که گفتن با توسلی عمل کردن ولی باید برم خودم ببینم
آمیتیس جون دکتر احمد توسلی اشرفی..تهرانم هس مازندزانم هس من مطب مازندرانشو رفتم عزیزم..من بدتراز تو ام مبخام تا آذر عمل کنم ولی هیچ دکتری نمیشناسم..برامم سخته تهرانو بگردم
من خودم با سامی عمل کردم. واقعا هیچ کدوم از مریضاش مشکل تنفسی ندارن،جای بخیه هم نمی مونه! به نظر من طبیعی عمل میکنه! من همه دوستام میگن انگار این بینی از اول مال صورت تو بوده!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
shahnaz جون من بینیت رو دیدم واقعا انگار مال خودت بوده از اول، واقعا خوش به حال هر کی که عمل کرده و راضیه
تخصصش توی بینی های گوشتیه! مال من 8میلیون خودش گرفت+1.5 میلیون هم بیمارستان وقتاش دیر به دیر نیست،هر وقت پول رو بریزی به حسابش برای 2 هفته بعد وقت عمل میده!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
2810