2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خواهشا یکی به من بگه کی عمل کرد بااین دکترایی ک قرار بود عمل کنن از قدیمی هایی ک گفتم ؟؟؟؟مخم ترکید بس ک از 1100 دنبال اینا گشتم به 1 ماه چقد رفتین جلو!!!!!!!!! یکی بیاد بگهههههههههه من خستمممممممممممممممم من کلی درس داررررررررررررررررررررررم من کلی مامان نظرش برمیگردهههههههههههههه همش میگه چجوری دختر سالممو بفرسممممممممممم تواتاق عمللللللل چجوریییییییی پشت در منتظرتتتتتتتتت باشممممممممممممم اگه انقد بد شد ک چندشم شه نگااااااااااات کنم چییییییییییی؟؟!!! کممممممممممممممممممممک
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
اگر مامانت با دکتر موردنظرت حرف بزنه آروم میشه،راه میاد!!!! مامان خود منم حساسه ولی دکترم تونست قانعش کنه!!!! من واقعا بینیم شکست بود و بقیه اجزای صورتم رو تحت تاثیر قرار داده بود...(لازم بود حتمااا)
دکتر فتح سامی / 3مرداد
سلام به دوستام من تا الان خواننده ی خاوموش بودم و الانم اومدم از چیزی که دیدم حرف بزنم و برم من بینیم گوشتیه و 6 سال پیش تو یه حادثه قوز دراورد از 3 رخ خیلی بده بالاخره بعد 3 سال تلاش خانوادم راضی شدن و منم به 3تا دکتر مراجعه کردم که اون دوتا معروف نیستن ولی اخریش طبق تحقیقم رفتم پیش سجادیان... اول که وقتم ساعت 7.30 بود منم از 6 اومدم و کلیییییی عملی دید خیلیم شلوغ بود با هرکیم صحبت کردم گفت راضیه و خداروشکر مشکلی نداسته و نداره اکثرانم چسبی بودن و فقط یه چندتایی بدون چسب دیدم که خوب و نیمه فانتزی که به صورتشون میومد...فقط یه دختر خانومی اونجا بود که فکر کنم یه سالی بود عمل کرده بود کلی راضی بود ولی من فرم بینیشو نپسندیدم بینیش از روبرو دراز بود ولی میگفت خیلی گوشتی و پهن بوده که بنظرم خوب جمع شده بود....چندتایی که مشاوره اومده بودن میگفتن دفعه قبل دکتر گفت من قول نمیدم بینیاتون خوب دربیادا ولی بازم اصرار داشتن با سجادیان بعملن :)) منم 8.30 نوبتم شد رفتم تو که دیدم اتاق پشتی داره با مریضاش خوش و بش میکنه که از این اخلاقش خوشم اومد.....خیلیا میگفتن ما با ارامش دکی اصلا استرس نداشتیم به من گفت بینیت قوز داره یه کمیم پهنه چیکارش کنم؟؟ منم گفتم یه قوس کوچیک و سر بینیم کوچیک شه و پره هامم همینطور..... برگشت گفت بینیت بینی خوبیه واسه عمل و فکر کنم چیز خوبی دربیاد منم چون برای دانشگام عجله دارم تا به امتحانا نرسیده میخوام خوب شم و نظر خانوادمم برنگرده سریع رفتیم عکس و تاریخ و عملو کارارو انجام دادیم تا اینجاش که راضی بود و چیزی که میخوامه ولی دیگه میسپرم به خدا و 16آبان مشاوره شدم 2 آبانم عمل دارم قیمت 4.5 کیلینیک ارم ...فقط تا میتونید دعا کیند :||
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
سلام دوستان . کسی نمونه از دکتر فیروز ناظم دیده . من یه نمونه دیدم فقط اونم خعلی خوب بود . ظریف و قلمی و شیک البته قبلش استخونی بوده و قوز داشته . شماها اطلاعاتی در موردش دارید ؟ یه سوال دیگه سجادیان ارتفاع بینی رو هم کم میکنه یا نع اصن ارتفاع رو دست نمی زنه ؟
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
روشنک00 سلام. من خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا اما شانست بود که الان اومدم و آخرین پست که برای شما بود رو خوندم. من فقط 4تا نمونه از نزدیک از این دکتر دیدم که واقعا هیچ کدوم خوب نیستند از بین اینها 2نفر ترمیم کردن و 2تاشون هم آقا هستن که واقعا بینیشون عروسکی با قوس شدید شده.مشکلاتی که من دیدم این افراد داشتن: قوس شدید و اینکه از روبه رو سوراخهای بینی کاملا معلوم بودن و اونهایی که پره هاشون برش خورده بود هنوز بعد از 4سال جای بخیه ها کاملا مشخص و قرمز بود! نه اینکه بگم سلیقه ها متفاته و شاید من خوشم نیومده ضمن اینکه من دوس نداشتم اصلا خودشون هم ناراضی بودن و البته مشکلاتی داشتن که کاملا عیب محسوب میشه.
جراحی بینی: 3شهریور 93.دکتر شارقی. عکس ص 1375
parnia مررررسی عزیزم . من خوش شانس بودم که الان سر زدی به تاپیک . من یکی از دوستام ازش تعریف می کرد . من یه نمونه دیدم. پس ریسک نمی کنم . شاید برم مطبش اما ریسک نمی کنم باهاش عمل کنم من قوس زیاد متنفرم
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
عزیزم من که تا حالا کار بد از سجادی ندیدم اینجورم که خبر دارم خیلی از بچهای تاپیک باهاش عمل کردن و راضین .. شما خودت باید سر بزنی مطلبش ببینی میپسندی یا نه شاید اونایی که قوسشون زیاد بوده خودشون خواستن دکتر بیشتر با توجه به خواسته هاشون عمل میکنه ولی بازم سلیقه ایه
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
روشنک جان اگه ویزیت مشاوره اش رایگانه برو اما به نظرم 4تا کار خراب چیز کمی نیست حتی اگه بخوای شاید بتونم عکسشونو بگیرم نشونت بدم
جراحی بینی: 3شهریور 93.دکتر شارقی. عکس ص 1375
2810