سلام به دوستام من تا الان خواننده ی خاوموش بودم و الانم اومدم از چیزی که دیدم حرف بزنم و برم
من بینیم گوشتیه و 6 سال پیش تو یه حادثه قوز دراورد از 3 رخ خیلی بده بالاخره بعد 3 سال تلاش خانوادم راضی شدن و منم به 3تا دکتر مراجعه کردم که اون دوتا معروف نیستن ولی اخریش طبق تحقیقم رفتم پیش سجادیان... اول که وقتم ساعت 7.30 بود منم از 6 اومدم و کلیییییی عملی دید خیلیم شلوغ بود با هرکیم صحبت کردم گفت راضیه و خداروشکر مشکلی نداسته و نداره اکثرانم چسبی بودن و فقط یه چندتایی بدون چسب دیدم که خوب و نیمه فانتزی که به صورتشون میومد...فقط یه دختر خانومی اونجا بود که فکر کنم یه سالی بود عمل کرده بود کلی راضی بود ولی من فرم بینیشو نپسندیدم بینیش از روبرو دراز بود ولی میگفت خیلی گوشتی و پهن بوده که بنظرم خوب جمع شده بود....چندتایی که مشاوره اومده بودن میگفتن دفعه قبل دکتر گفت من قول نمیدم بینیاتون خوب دربیادا ولی بازم اصرار داشتن با سجادیان بعملن :)) منم 8.30 نوبتم شد رفتم تو که دیدم اتاق پشتی داره با مریضاش خوش و بش میکنه که از این اخلاقش خوشم اومد.....خیلیا میگفتن ما با ارامش دکی اصلا استرس نداشتیم به من گفت بینیت قوز داره یه کمیم پهنه چیکارش کنم؟؟ منم گفتم یه قوس کوچیک و سر بینیم کوچیک شه و پره هامم همینطور..... برگشت گفت بینیت بینی خوبیه واسه عمل و فکر کنم چیز خوبی دربیاد منم چون برای دانشگام عجله دارم تا به امتحانا نرسیده میخوام خوب شم و نظر خانوادمم برنگرده سریع رفتیم عکس و تاریخ و عملو کارارو انجام دادیم تا اینجاش که راضی بود و چیزی که میخوامه ولی دیگه میسپرم به خدا و 16آبان مشاوره شدم 2 آبانم عمل دارم
قیمت 4.5 کیلینیک ارم ...فقط تا میتونید دعا کیند :||