2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما یه چیزی من توی این مدت که هفته ای دو بار میرم مطب دکترم برای چسب به این نتیجه رسیدم که اصلا به نمونه ها نمیشه اعتماد کرد چون خیلیا مواردی که دکتر میگه رو رعایت نمیکنن مثلا دکتر میگه خودت چسب نزن گوش نمیده میگه من حوصله ندارم همش بیام اینجا حالا خوبه هزینه نمیگیره دکتر وگرنه حتما میگفتن کلک پوله یا یه دختری رو دیدم که جای بخیه هاش قرمز بود گفت من صلا کرمی که دکتر گفته رو نزدم :| همین دختره بهش گفتم انقدر خم نشو گفت من طاقت ندارم :| خب چه توقعی میشه داشت آخه؟
آهای بچه هایی که مطب گردی نمی کنین یا نمیتونین،، خواهشششش میکنم بر اساس 4 تا عکس و حرفای دیگران دکتر انتخاب نکنید. واقعا تا مدلای مختلف رو از نزدیک نبینین هیچچچی دستتون نمیاد
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
عزیزم بستگی به نوع عمل داره این چیزا مثلا یزدانفر دو هفته چسب میزنه تمام من الان ۲ ماه از عملم گذشته همچنان چسب دارم البته من خیلی ورم کردم به دکترت اعتماد کن هر کاری میگه همونو انجام بده من میترسم برای همین یه بارم خودم نزدم
Diba جان اگر وقت کنم میرم... چون سجادیان گفت بالای بینیت که غوزشو برمیدارم اما پایینش رو دست نمیزنم و شاید 2 3 میلی متر بره عقب تر و سوراخاشم از رو به رو 30 درصد معلوم میشه. حالا من میترسم دماغم از این مدل درازا بشه که اصلا باهاش حال نمیکنم و بیشتر نگران اینم که سر دماغم خوب جمع نشه. من خیییییلی از کارای سجادیان رو می پسندم و عالی هستن، اما هر کسی دماغش یه جوره، شاید اون مدلی که عمل میکنه خیلی خوب باشه اما اونی که ادم میخواسته هم نباشه
دوستان اصفهانی حتما دکتر مجرب و باتجربه ای پیدا کنید گول مطب هاشون که خیلی شیک و جینگولی هست نخورید! من قصد داشتم بینیمو عمل کنم ولی فعلا بیخیال شدم .خودم بچه آباده هستم موقعیت شهرمون جوری که تا اصفهان و شهرکرد و شیراز و یزد 3 چهار ساعت بیشتر راه نیست.من کم خونی دارم انحراف بینی شدید هم دارم راستش مطب گردی زیاد کردم اصفهان مثل علوی راد ... شهرکرد هم پیش دکتر خضرائی رفتم شیراز هم قصد پیش دکتر گندمی رفتم.واقعیت و میخوام بگم شاید عزیزان اصفهانی ناراحت بشن ولی اکثر دکتر های اصفهان پولکی هستن فقط میگن بخواب تا عملت کنیم هفته پیش هم دو تا خانوم سر عمل توی اصفهان فوت کردن.شهرکرد آقای دکتر خضرائی بهم گفت من فقط انحرافت و عمل میکنم چون وضعیت بدنی شما جوری هست که اگه بخوام جراحی زیبایی بکنم ممکنه جونت به خطر بیوفته.دکتر گندمی شیراز هم بهم گفت بهتره که عمل زیبایی انجام ندم.در آخر هم بگم پیش دکتری برید که هم دلسوز باشه هم تجربه
حتما عزیزم. تا آخرش همینجا باهاتونم... نظرهام و هرچی که ببینم میام و بی سانسور میگم براتون. فقط چون سر کار میرم و یکم سرم شلوغه شاید نتونم زود زود برم مطب گردی..