2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015575 بازدید | 66529 پست
خواهش میکنم غزل جان :* مری جان من که واسه مشاوره رفتم 10 امهر بود که تا 8 ابانش پر بود بازم بستگی داره دیگه ممکنه بعضیا کنسل کنن چون پولو یه هفته قبل عمل باید واریز کنیم ممکنه کسی پشیمونم بشه و واریز نکنه خب
بچه ها چرا کسی منو تحویل نمیگیرهههه؟؟؟؟هر چی سوال میپریم کسی جواب نمیده!!! کسی از میلانی نمونه کار ندیده؟یا مطبش واسه ویزیت نرفته؟؟؟؟
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

rezy جون سر بالا که یه خورده ی خیـــــــــــــلی کمی هست ولی خوکی ابدا از بقیه ی دوستانم من یه معذرت خواهی کنم الان نمیتونم عکس بذارم چون چسبم یه کم بد رنگه پمادی شده ایشالا این دفعه که چسبو عوض کردم میذارم حتماااااااااااااااا بچه هاااااااااااااااااا کمک من چون دانشگاهم شهرستانه دکتر گفت که چسبمو خودم بزنم و لازم نیست بیام تهران من بلد نیستم میترسم بزنم بینیم کج بشه یا نوکش بیاد پایین من دوست ندارم نوکش از این بیاد پایینتر به نظرتون خیلی روی فرم بینیم تاثیر داره؟اشکال نداره روی همون چسب قبلیه بزنم؟ بینیه من دو هفتست که عمل شده کسی این جا با دکتر احمدی عمل نداشته؟
ســلام عزیزم نه دکتر منشی ام نداره حتیاگر داشت که الان وضعه من اینجوری نبود که روزای زوج میشه رفت از ساعت 2 به بعد زودتر بری بهتره...اینم بگم نوکه همه ی بینیا همون عکسیه که من واست فرستادم اگر از اون مدل خوشت میاد برو مطبشم پاسداران نبش گلستان یکم ساختمان گلستان
سلام.خانمایی که عمل کردین...پسرم 14ماهشه بنظرتون چند وقتش بشه میتونم عمل کنم.اخه کسی نیست برام نگه داره.میترسم کوچیکه خودشو‌بزنه به بینیم..تا چنپ وقت مواظبت میخواد که ضربه نخوره..
یادم باشد زیباییهای کوچک را دوست بدارم هرچند در میان زشتیهای بزرگ باشند