2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست
سلام از ماست عزیزم آره منم خودم چون تهران نیستم هنوز مطبش نرفتم اما همه میگن نوک بینی رو خوب جمع میکنه(همونطور که تو عکسای سایتشم مشخصه) اما ایرادی که ازین دکتر میگیرن بعضیا ,اینه که میگن پره ها رو خوب جمع نمیکنه! ولی من همچین نمونه ای توی عکساش ندیدم بنظرم اگه پره های بینی خودتون خوب باشه و خیلی فاصلشون زیاد نباشه از هم, کارش تمیز و شیک میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم شانس من اون روز همه اومده بودن واسه مشاوره و فقط یه نفر بود که با یحیوی عمل کرده بود که اونم دوستش آورده بود واسه مشاوره راستش من پره هام به گفته دکتر تپله آخه بم گفت سوراخ بینی که اصلا نداری ولی پره هات تپله حالا من موندم چه طوری می خواد بدون اینکه به سوراخای بینیم دست بزنه پره های تپلمو کاری کنه
Rezy جون اخه من با بچم رفته بودم به محض اینکه نوبتم شد ورفتم واسه مشاوره از مطب اومدم بیرون ولی ای کاش بیشتر مونده بودم تا خیالم راحت تر شه تو تایپیک 2.5 یه نفر به اسم خانومی خیلی ناراضی بود ازش شما نمی شناسیش
بچه ها میشه ی کمکی بمن بکنید من میخواام بینیمو عمل کنم ولی بین دکتر سجادیان و مسعود نقوی موندم،میشه اگه کسی نظری داره یا نمونه ای ازشون دیده بیاد بگه منو از سردر گمی در بیاره.ثواب داره بخداا
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️
سلام بچه ها من یه چند وقتیه تاپیک دنبال میکنم البته خاموش یه سوال چرا عکساى سایت دکتر یحیوی فقط سه رخه میشه اونایى که مشاوره پیشش میرن ازشون بپرسن ممنون
فعلا میگردم تا پیدا کنم( بنیادی.مقیمی.حافظی.غلامرضا احمدی)شما هم کمکم کنید
من بینیم گوشتیه از طرفی اصفهانم اینجا دکتری که خوشم بیاد پیدا نکردم تو تهران یکی حق گذاره یکی هم سحادیان و یحیوی حق گذار ک نمونه کار دیدم عالییی فقط نمیدونم چقد میگیره! سحادیان خیلی خوب نیست یحیوی ب نظرم خوبه نمونه کاراش دیدم فقط 2 بد بود من چون اصفهانم نمیتونم برم مطب ..... شماها اگه اطلاعاتی دارین بگین دوست دارم امسال عمل کنم حتما اگه بشه..... :( :)
ایده آل بعد تحقیق سحادیان....
سلام دوستان منم سه روز دیگه عمل دارم انقدر استرس دارم که داره جونم بالا میاد....همش میرم بغل همسرم گریه میکنم بچه ها بعداز عمل خیلی درد داریم؟؟خیلی اذیت میشیم؟/ الما جوون مبارکه بینی جدید...شما درد نداشتی؟؟به نظرت این عمل سختتره یا ای وی اف؟
خدایا بر داده و نداده ات شکر گزارم.یا ارحـم الراحمین..۹۵/۸/۱۷ خدایا شکرت🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖
آلما جان سلام.دختر تو منو کشتی بابا بی انصاف من کلی ذوق میام توی تاپیک ببینم شما چیکار کردی بابا تروخدا یکم بیشتر توضیح بده روز عملتو کامل تعریف کن بعد بگو قالبو برداشتی مدل بینیتو دوست داشتی یا نه کلا چه طور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم من نقطه مقابل شمام خیلی پر حرفم
2810