2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
ماهی 22 و مریم دکتر حسنی خیییییلی بینی رو کوچیک میکنه خیییلی و هنوز هم با اینکه علم کوچیک کردن بینی منسوخ شده ایشون هیچ اپدیتی اطلاعاتشون نکرده من با ایشون تجربه داشتم به نظرم پیشش نرید manip عزیز لطفا اسم دکتر علی حسنی رو هم جز دکترای خرابکار بزن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آبتین جان نه اصلا درد نداشتم من واقعا دد زیادی نکشیدم برای عملم فقط گاهی سرم درد میکرد شاپرک جان ههههههه روز عمل رفتیم پرونده تشکیل دادیم و منتظر شدم تا منو بردن اتاق عمل یه کم نگران بودم نکنه بد بشه ولی استرس عمل نداشتم دکتر اومد مماخمو فشار داد گفت طبیعی برات در میارم منم گفتم زیاد طبیعی نشه گنده باشه خندید بههوش اومدم فقط اونجا یه مقداری تو صورتم درد داشتم بعدش اومدم تو بخش
دوستی که بین 2 تا دکتر موندین که برین با کدوم عمل کنید،بهترین کمک رو خودتون میتونید به خودتون بکنید، مشورت خوبه ولی نه همه جا، به جای مشورت با دوستان تاپیک و انتخاب پزشک بر اساس شنیده هاتون خواهشا 2 بار 3 بار برین مطب این دو تا پزشک نمونه ببینید، شاید جفتشون رو رد کردین بعد از دیدن نمونه هاشون. به پیر به پیغمبر عمل بینی شوخی بردار نیست که دوستان اینقدر ساده فرضش کردن. دوستی که چند روز دیگه نوبت عمل دارین، عمل بینی یه جورایی مثل امتحان دادنه، این مهمه که آدم اونقدری که باید خونده باشه درساشو، نتیجه رو باید سپرد دست خدا، شما هم اگه اونقدری که لازم بوده مطب گردی کردین و از پزشکی که انتخاب کردین نمونه دیدین و از کارش مطمئن هستین از اینجا به بعدشو به اون دکتر اعتماد کنید و به خدا توکل. تامپون برای جلوگیری از خونریزی های احتمالی و چسبندگی های ناشی از اونه، بعضی پزشکا 3 روز بعد در میارن بعضی پزشکا یک هفته بعد و ... جای نگرانی نیست. بعضی پزشکا هم اصلا تامپون قرار نمیدن، یا لوله های تو خالی قرار میدن برای تنفس راحت تر که البته سختی های مخصوص به خودشو داره. دوست عزیزی که 4 روزه عمل کردین، حالتون رو کاملا درک میکنم اما از امروز بارها این جمله رو خواهید شنید که شما باید حداقل حداقل حداقل 6 ماه صبور باشید، خدا بخواد بینیتونو عمل کردین، خال برنداشتین که 4 روزه خوب بشه! حالا حالا ها ورم خواهید داشت، اون خارش میتونه بر اثر تحریک تامپون باشه اگر از داخله و کاملا طبیعیه و یا ممکنه به خاطر گردش خون در بینی و پوستی باشه که یک بار از بافت بینی جدا شده. سربالا بودن بینی : به علت افت مشخصی که نوک بینی بعد از عمل های جراحی کاهشی و همینطور بر اثر دستخوردگی ساختمان بینی و برداشت قوز و ... بعد از عمل میکنه اکثر جراحا نوک بینی رو کمی بالاتر از حد معمول قرار میدن که بعد از طی کردن اون میزان افت مشخص در جای طبیعی و عادی خودش قرار بگیره ( میزان افت در 3 ماه اول با سرعت مشخص و محسوس، در 3 ماه دوم با سرعت کمتری ولی باز هم محسوس و بعد از ماه 6 به صورت نامحسوس و با سرعت کم و خیلی کم ولی اون افت همچنان ادامه داره - این صحبتا بر اساس یه مقاله ی علمیه که اگر اشتباه نکنم رو حدود 30 نفر بعد از جراحی بینی اندازه گیری شده) یه دلیل سربالا به نظر رسیدن بینی و نمایان بودن سوراخ های بینی هم میتونه ورم لب بالا باشه که در واقع باعث میشه ریشه ی کلوملا جلوتر از محل واقعی خودش قرار بگیره و بینی سربالا به نظر برسه. به دلیل همین ورم لب بالا عموما تا 6 ماه میتونه بی حس باشه و تکون نخوره و موقع خنده هم بالا نره که به مرور تحرک خودشو پیدا میکنه مجدد.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
سرندی پیتی جان: قوس اونجوری که ما فکر میکنیم نمیده یا لا اقل اینا که من دیدم اینجوری بوده بینیو از صافی که تو ذوق بزنه در میاره وگرنه ببینی میگی اینکه قوس نداده.سر بالا هم نمیکنه احتمالا سر بینیت پایین بوده کلا کاراش خیلی طبیعیه اون رضایت نامه رو فکر کنم همه میدن ولی بازم بپرس راستش منم اونروز از خیلی ترسیدم بقول تو همه اون چیزایی که ادم خودش نگرانه رو میندازه گردنه خودت من آخر تیر عمل کردم ورم دارم ولی در کل کارایی که گفته بود انجام میده رو اصلا پشیمون نیستم بالاخره بعد این همه سال تجربه تشخیص میداده حتما.البته من عموی شوهرم دوست دکتر بود و دختر خودشم چند سال پیش پیش دکتر عمل کرد خدایی قشنگ شده با اینکه گوشتیم بود.ولی من میگم با دکترای دیگم ویزیت شو ارزششو داره وقتی یه دل شدی برو حالا یکم دیر و زود شه طوری نیست مهم اینه رضایت داشته باشی در اخرم هر دکتری و انتخاب کردی بش اعتماد کن.
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
بنفشه جان ممنونم.ایکاش عکس قبل و بعد از عمل هم میذاشتی. اتفاقا خودمم تصمیم دارم چند تا دکتر دیگه ویزیت شم. برای آبان چند تا دکتر نوبت دارم. سه تاشون هم جراح فک و صورت و زیبایی هستن. به نظرتون اگر خواستم نوبت عمل بگیرم قبل از عید باشه بهتره یا بعدش؟!!! به خاطر دید و بازدید و این چیزا میگم، آخه تو فامیل فضول زیاد داریم نمیخوام سوژه بشم.
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
2810