در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه های اصفهان من دوستم با لقمانی عمل کرد تقریبا فانتزی شد.دکتر علی پورم شنیدم بگیر نگیر داره چون دو تا از دوستام و اشناها عمل کردن یکیشون خیلییییی خوب و طبیعی شد اون یکی مثل اون نشد.جعفری پور هم خودم باش ویزیت شدم تاکید روطبیعی داشت ولی نمونه زنده ندیدم.خودمم طباطبایی عمل کردم اکقر دوستام که با این دکترا عمل کردن میگفتن یکیه کارش عالیه فقط گرونه و همین دکتر طباطبایی بود تو مطب طباطبایی یکی میگفت دکتر مجید راستی هم جدیدا معروف شده و کارا استخونیش خیلی قشنگه من خودم ندیدم ولی دوستم یکی از اقوامشون پیشش عمل کرده میگفت استخونو خیلی قشنگ دراورده ولی انگار دست به سر بینی نزده.خلاصش اینگه بینی سلیقه ایه چیزی که بنظر من نوعی خوبه شاید به نظر دیگری بد باشه خودتون حتما برید ببینید و در کل ببینید توقعتون از بینی ایندتون درچه حدیه و اونو به پزشک بگید ببینید اصلا همچین چیزی ممکنه یا نه.
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
سلام دوستان من تازه عضو شدم میشه لطفا بگین دکتر حق گذار چقدر هزینه میگیرن؟ من اصفهان هستم. یکی از کاراشون دیدم واقعا عالی بوده فقط هزینشو نمیدونم میشه کمکم کنین؟
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
کسی دکتر ناجیان میشناسه؟ جراح پلاستیک ظاهرا کارای گوشتیش خوبه برای برادرم میخوام :دی کامیابی براش خوب نیست چون به بینی مردا هم قوس میده :| گفتم برای کسایی که براشون سوال میشه چرا پیش دکتر خودم نمیره :)
Sepide جون برای شما امکان داره اگه رفتی پیش محبی راجع به مشکل من بپرسی؟ببینم بعداز سوهان قالب میذاره یافقط چسب وتا چند روز باید چسب زد؟اگه برات میسر بود ممنون میشم عزیزم البته میدونم انتظار زیادیه
delshad جان اگر با مطب تماس بگیری و به منشیش بگی که بینیت احتیاج به سوهان کشیدن داره وسوالاتو بپرسی همه رو جواب میده.شما تماس بگیر اگر جواب نگرفتی به من دوباره اطلاع بده تا من بپرسم برات.شماره مطب رو داری؟
banafshe جان: من نمونه های دکتر جعفری پور رو تو سایتش دیدم، طبیعیه. اما دکتر طباطبایی سایت و آلبوم نداشت، رفتم مطب یکی گفت کارش طبیعیه، اما وقتی خودش معاینه م کرد، گفت بینیت باید سرس بیاد بالا، طولش کم شه و یکم قوس داشته باشه. اما من قوس دار و سر بالا نمیخوام، وقتی هم ازش سوال میپرسیدم میگفت نگران نباش، همونطور که دختر خودمو دختر برادرمو دختر خواهرمو .... عمل کردم تو رو عمل میکنم . دست آخرم یه رضایتنامه دادن به شوهرم امضا کنه که تمام دل نگرانی های من توش نوشته شده بود و اینکه هر اتفاقی بیوفته خودتون مسئولید، هیچ چیز رو تضمین نکرده بودن. همه جا اینجوریه؟! هزینه ی عمل دکتر مجید راستی و دکتر طباطبایی تقریبا تو یه مایه س. دکتر راستی ویزیت نشدم، اطلاعات رو از منشی گرفتم، سایتش هم نمونه نذاشته. مطب دکتر طباطبایی یه نمونه یه ساله دیدم اومده بود برای ترمیم، پایین تیغه ی بینی ش (همونجایی که برش میدن) بیش از حد پایین بود، اینو که دیدم دو دل شدم. میشه در مورد بینیت بیشتر بگی، چطوری بوده، چطوری شده، چند وقت پیش عمل کردی، و اگر امکان داره عکس بذاری. ممنون میشم جواب بدی
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...