2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساعت یک ربع به 7رسیدم مطب رفتم توومنشی خیلی استقبال گرمی کردوگفت بروداخل هیچ کس نیست......گفتم شماکه گفتیدامروزخیلی شلوغه گفت نمیدونم چرانیومدن ولی قراره حدود25نفربیان .............خلاصه رفتم توبادکی صحبت کردم وگفتم چی میخوام اونم برام توضیح دادچه کارایی بایدبکنه..........آهان یادم رفت بگم تانشستم اول دکتربهم گفت قبلاعمل کردی گفتم نخیر.......گفت مطمئنی گفتم بله دکتراولین بارم هست به نظرتون میاداین دماغ عمل کرده باشه
خدایاشکرت
مانلی جان دو نفر قبل من بودن برای کشیدن بخیه و برداشتن گچ وقتی اومدن بیرون همین حرف شما رو زدن.خالمم که همراهم بود و سه سال پیش با دکتر من عمل کرده بود هم دقیقا همینو میگفت. ولی نمیدونم چه مشکلی سمت چپم داشت که خیلی اذیت شدم.فقط شنیدم که دکتر و دستیارش به یکی از مراجعین که خیلی از اوضاع من ترسیده بود گفت بینی ایشون مشکلی داشت که برطرف کردمش. به هر حال هرچی بود خیلی بد بود.
الهی به من آن ده که آن به.
بعدکه اومدم ازاتاق بیرون نشستم تامریضای دکتربیان حدودایه 10 دقیقه ای طول کشیدولی یکی یکی اومدن............من اوای ودومی روکه دیدم بدم نیومدولی وقتی زیادشدن دیدم همشون مثل همن هم مرداهم زنادماغاشون مثل هم بود.......این دکتراصلاتوکارفانتزی وسربالانیست به نظرمن تازه کاره.........دونفردیگه هم 1ماه پیش عمل کرده بودن که اصلاااااااااااااااراضی نبودن ومیگفتن دکترش خوب نیست اصلانمیفهمه چی میخوای کارخودشومیکنه..........درکل من زیادخوشم نیومد
خدایاشکرت
بینی که ایرادش کمه قرار نیست چیز عجیبی بشه!رفع عیب میشه.هر بینی که عمل میشه قرار نیست کوچیک بشه.من خودم دکتر دقیقا همون جایی که مشکل بوده رو برام برطرف کرده.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
سلام. هیشکی جواب منو که نداد دوصفحه پیش انقدر تایپ کرده بودم :( لطفا اقلا بگید این دکتر ابیانه بینی های غضروفی رو هم خوب عمل میکنه؟ عکسهای سایتش که خیلی خوشگلن میشه اعتماد کرد؟
2810