2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015576 بازدید | 66529 پست
آمیتیس جان اینکه میگی چرا بعضی تامپون نمیذارن.... هر دکتری سیستمش فرق میکنه!!! مثلا سامی حین عمل یه چیزی به اسم فیلم یا طلق توی بینی میذاره که 10 روز بعد برمیداره.
دکتر فتح سامی / 3مرداد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمیتیس جان من با 20 دکتر که تازه با وسواس انتخابسون کرده بودم ویزیت شدم اکثرا می گفتن تغییر نمی کنم بعضیها هم فکر می کردن عمل کردم چون بینیم کوچک و بی قوز و سر بالتبود اگه انحراف شدید نداشتم عمل نمی کردم ولی وقتی تصمیم گرفتم گفتم زیبایی هم عمل کنم با اینکه امید نداشتم تغییر زیادی کنم ولی 180 درجه عوض شدم .حتی حالت چشام هم خوشگلتر شده.من 2 تا نی نی 9 ماهه و 3 ساله دارم برام مهم بود که دکترم کارش تمیز باشه و زود سرپا بشم خدا روشکر
آمیتیس جان ببین چقدر می خوای هزینه کنی و چه سبکی رو دوست داری این دوتا فاکتر خیلی مهم هست .بعد با توجه به این مسایل 3 دکتر رو که به پول و سبکت می خوره انتخاب کن و خودت برو مطب ببین کارارو و با مریضا حرف بزن