2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره الناز جان هرچی بیشتر بشوری بهتره اگر میبینی راه بینیت باز نمیشه میتونی ی کم سرمو ولرمش کنی خیلی خیلی کم ک هم بینیت خونریزی نکنه هم خون آبه ها شسته بشن هرچی بیشتر بشوری بهتره من 9 روز بعد از عمل بویاییم برگشته بود خواهرم بینیشو شستشو نمیداد تا یه ماه بعد از عمل بویایی نداشت.سوالی داری بپرس عزیزم درخواست دوستیتو الان قبول میکنم ابریشم جان نگران نباش بد نمیشه ورم و کبودی طبیعیه گلم سعی کن غذای داغ نخوری سوپو میکس کن بخور اگر میتونی آناناس رو هم میکس کن با آب آناناس بخور چون آناناس ی کم سفته جویدنش سخته اوایل.تاق باز بخواب ک ورمت کمتر شه. من تا دو ماه بعد از عمل بینیمو نگاه نمیکردم ب توصیه خواهرم حتی موقعی ک دستیارا چسبو عوض میکردن با آینه نگاه نکردم تو ذوقم نخوره چون بینی ورم داره اون موقع خیلی
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی
درود بر همه سارا: اول در مورد بینی خودت سوال کن و بگو به نظر شما مشکلاتش چیه ؟ ( خیلی وقتا میزان فنی بودن و دانش دکترها همینجا معلوم میشه) بزارید اگر انحراف و ... دارید خودش تشخیص بده دوم ازش بپرسید چه تغییراتی میتونید انجام بدین؟! اول بزارید خودش بگه چون معمولا چیزی که براشون راحت تر باشه رو میگن و بعد نظر خودتون رو بگید موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
ابریشم جان اوج ورمو کبودی بین روز 2 تا 4 بعد از عمله از روز 5 کم کم کبودیها بهتر میشه نهایتا تا یک ماه بعد محو میشه کبودی ورمم ب مرور کمتر میشه بستگی ب نوع بینیت داره اینکه مزه غذا رو نمیفهمیم طبیعیه نگران نباش
سلام انجل عزیزم دوستات و خواهرت و فک کنم میگفتی عمتم با کامیابی عمل کرده هیچکدوم مشکل تنفسب کیپ شدن کم شدن بویایی ابریزش یا تغیر صدا نداشتین؟ یا عدم رضایت از ظاهر بینی
بچه ها من چون واسم پیام اومده ک عکستو زودتر بذار عکسارو منتقل کردم الان دارم دنبال عکسی میگردم ک نیمرخمو تمام رخم باشه فران جان سلام.من و خواهرم و دوستام این مشکلاتو نداشتیم حتی خواهرم جدیدا زایمان کرده میگفتن بعضیا بعد زایمان نوک بینی میاد پایینتر اصلا اینجوری نشد و تغییر نکرده اما عمم راضی نیست قبل از عمل مشکل تنفسی داشت الانم داره دکتر گفته راه بینیت بازه مشکل از بینیت نیست هرچیم ب عمم گفتم برو دکتر ریه ببین مشکل از ریه هاته یا نه نمیره میگه سرم شلوغه اینو واقعا نمیدونم مشکل از کار دکتره یا ریه های عمم. یه چیزیم بگم من چندوقت پیش اومدم جواب دوستانی ک راجب کامیابی سوال پرسیدنو بدم دیدم یکی از بچه ها زده یکی چندوقت پیش با کامیابی عمل کرده اما فکر کنم دروغ گفته و واسه تبلیغ بوده واسه همین منم بهم برخورد و جواب سوالاتو ندادم .من انقدر بیکار نیستم ک بخوام عوام فریبی کنم اگر منظور ب من بوده.تو دلم مونده بود گفتم جواب بدم
2810