2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015412 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها دیروز عمل کردم فردا می رم تاممون می وشم هنوز هیچ نظر خاصی ندارم .بینی من خیلی سر بالا بود قوز هم نداشتم فقط دوست داشتم نوکش مدل دار بشه .فعلا انقدر وحشتناک شدم پشیمون شدم خیلی ورم و کبودی دارم ولی همه چیز روز عمل خوب بود هفت و نیم رفتم کلینیک ساعت حدود 8 و ربع رفتم برا عمل ساعت 12 از ریکاوری اومدم ساعت 4 مرخص شدم .
مبارک باشه manelyجان.ایشالا همونی بشه که میخواستی. منم یکشنبه عمل کردم فردا باید برم تامپونامو دربیارم منم بشدت کبودی و ورم دارم مخصوصا سمت چپم.سوراخ بینی سمت راستم دو برابر سمت چپمه.پره سمت چپم یکم پایین تر از راستمه.یعنی اینا همه از ورمه.خیلی نگرانم.
الهی به من آن ده که آن به.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه،میشه اسم دکتراتون رو بگین ، manely و sepide جون و همینطور هزینه هاتون manely جون شما عمل دومته یا بینیت طبیعی سربا بوده؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
دوست جونا بنظرتون کامیابی بهتره با محبی من موندم بینشون.کامیابی بعضی هارو عالی در می یاره .بعضی هارو معمولی.نمیخوام فاصله لب دهنم زیاد شه. شامانا جون شما نظرتون چیه؟درمورد دکتر کوهستانی سعادت اباد چه نظری دارین؟
مهرسا هم خدایی داره
بچه ها یه سوال تا وقتی تامپون تو بینی هست حس می کنیم فاصله پشت لب بلند شده .ینی من الان همچین حسی دارم می خوام بودنم وقتی تامپون در میاد بینی پایینتر میا د یا نه؟ الان از روبرو کاملا سوراخ بینی هام معلومه نمی دونم مال ورمه و تامپون یا مدل خوکی شده کسی می تونه راهنمایی کنه
manely جون برای تامپونه ، در بیاره که اینجوری نیست ، تازه ورمم هست نگران نباش
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
بچه ها اون دکترایی که گفتم رو اگه چیزی میدونین بگین مرسییی بلاجی نقوی اسلامی
2810