2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
3بهار من از چند دکتر پرسیدم که می شه و باید دکتر بهت نامه بده و ببری بیمه ات و اونجا بهت پولو می دن بابت انحراف یا پولیپ .اگه دکتر باهات همکاری کنه می تونه هر دو موردو برات بنویسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

katayoon جان من ی دوستی دارم که 2تا از فامیلاشون با دکتر کریمی عمل کردن.میگفت یکیشون خوب شده ولی یکی دیگشون اصلا خوب نشده.یکی از بچه های تاپیک به اسم elmira هم با دکتر کریمی عمل کرده که عکس قبل و بعدشو گذاشت که خودش راضی بود ولی بنظر من هم بینیش و هم قیافش قبل از عمل خیلی خوشگل تر از بعد از عمل بود. روزی که من رفته بودم مطب یحیوی تو خیابون ی خانومه رو دیدم که تازه بینیشو عمل کرده بود و بینیش هنوز قالب داشت.من اول فک کردم با یحیوی عمل کرده ولی بعد که ازش پرسیدم گفت با علی ابراهیمی عمل کرده.میگفت بینیش خیلی گوشتی و بزرگ بوده و هیچ دکتری قبول نکرده بوده که عملش کنه ولی دکتر ابراهیمی عملش کرده بود و خانومه خیلی راضی بود و میگفت بینیمو خیلی خوب کوچیک کرده.ولی هنوز قالب داشت و چیز زیادی پیدا نبود.مطبشم ساختمون بقلی مطب یحیویه.این خانومه با خواهرش بود که خواهرشم چند سال پیش با دکتر بنیادی عمل کرده بود ولی بینیش اصلا قشنگ نبودو خیلی ایراد داشت و کلیپسی شده بود و نوکش افت کرده بود ولی جالبه که خود خانومه خیلی راضی بود.
Manlyشما کی عمل میکنی با ابیانه؟؟ من کسیو جا ننداختم؟؟ همهرو تو لیست عملیا نوشتم؟؟ اگه کسی جا مونده بطفا بگه چون وقت نمیکنم همه صفحاتو بخونم مخصوصا با این همه مجادله
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
سلام به دوستای قدیمی و جدید 15 روز دیگه بینی من 1 ساله میشه تا حدودی راضیم البته اون درصدی هم که ناراضی هستم بخاطر تمام رخمه دوستای قدیمی کجایین؟سعیدی جوووووون بچه ها کسی اینجا با دکتر محبوبی عمل داشته؟؟؟
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️
1. این تاپیک و محیط های مشابه تا جایی که بنده اطلاع دارم جهت کمک و اطلاع رسانی به عموم سایرین راه اندازی شده و گمان نمیکنم ارث و ملک پدری کسی باشه که بخواد تعیین کنه چه کسی بیاد و چه کسی نه! 2. من به خواست و دعوت کسی نیومدم اینجا که بنا باشه به خواست کسی نیام! 3. به حول و قوه ی الهی تمام کاربرای این تاپیک از قدرت تکلم بهره مند هستند، پس لطفا هرکس نهایتا از جانب خودش صحبت کنه نه کل تاپیک. 4. من و سایر دوستان ترمیمی رسالتمون اینه که با در اختیار قرار دادن اطلاعاتمون دوستان کمتری از این تاپیک و محیط های مشابه به تاپیک ترمیمی ها کشیده بشه کارشون خدایی نکرده و شاید تو اون تاپیک کاری بیش از دلداری و امید دادن به دوستان ازمون بر نیاد ولی تو این تاپیک چرا و اصرار به تحقیق و بررسی فراوان. 5. وظیفه ی ما فقط اینه که بگیم و رد بشیم، هرکس خواست میتونه بره ابتدا تحقیق و بررسی کنه و بپذیره یا نپذیره اون موضوع و مطلب رو. 6. آگاهی و استرس و نگرانی قبل از عمل که میتونه منجر به تحقیق و بررسی بیشتر و انتخاب بهترین گزینه ( مطابق با بودجه و سلیقه و طرز فکر فرد) بشه بسیار بهتر از پشیمونی بعد از عمل به خاطر یک انتخاب شتاب زدست که متاسفانه دیگه هیچ سودی نداره.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
خانوم ماهی تنگ بلور : خیر، راه رفتن از همون هفته ای اول بعد از عمل هم مشکلی ایجاد نمیکنه و شما میتونین با رعایت جانب احتیاط به فعالیت های روزمره ی خودتون بپردازین، چه برسه به 1 ماه بعد از عمل. ساختار و اسکلت بینی بعد از عمل اونقدر که تصور میشه سست و آسیب پذیر نیست که مثلا با راه رفتن یا پایین گرفتن سر و ... مشکلی برای بینی به وجود بیاد و فقط باید سعی بشه ضربه نخوره به بینی، در معرض نور مستقیم آفتاب قرار نگیره پوست بینی، دوش آب گرم و به مدت طولانی در معرض بخار آب قرار نگیره بینی، عینک زده نشه تا چند ماه، باشگاه و فعالیت های سنگین بدنی تا 6 و چه بهتر 9 ماه صورت نگیره و زیر سر 2 تا بالشت و سر بالاتر از قلب قرار بگیره (جهت گردش خون مناسب) و ... که عموما مسائل مربوط به تشدید یا کاهش میزان ورم ها رو شامل میشه. خانوم مهرسا : 2 تا نمونه ی خوب دیدن از یه پزشک لزوما بر خوب بودن اون پزشک دلالت نمیکنه، توصیه ی من به شما حداقل 2 یا 3 بار رفتن به مطب اون پزشک طی مقاطع مختلف زمانی و حتی استفاده از اصل غافلگیری و بدون هماهنگی با منشیه! داخل مطب هم نشد بیرون مطب نمونه ها رو ببینید. خانوم طیفه : منظورتون از بینی گوشتی چیه؟ فقط پوستشون ضخیمه که اصطلاحا به این نوع بینی هم گوشتی گفته میشه یا اینکه به جز قسمت یک سوم بالایی بینی که nasal bones هست و قسمت استخوانی، در دو سوم های تحتانی بینی upper lateral cartilage و lower lateral cartilage دارای بافت حجیم و گوشتی شکل هستند؟ اینا با هم تفاوت داره و طبیعتا راهکار های متفاوتی، اینکه عمل کنن یا خیر رو پزشک باید بعد از معاینه ایشون بگه و اونم نه هر پزشکی و باز نه فقط یک پزشک، نظر چندین و چند پزشک با تخصص و سن و تجربه ی لازم و البته علم به روز رو جویا بشید.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
طیفه جون همدان که خیلییییییییییییی عالیههههههه دکتراش از خیلی دکترای تهران بهترن، میگن جنابی گوشتیارو خوب جمع میکنه دالبند استخونیارو.... البته جنابی بنظرم کاراش شبیه همن، ولی دالبند و خیلییییی قبول دارم مطبشم سر یخچال بود تا جاییکه یادمه
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
2810