2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015416 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها یعنی من یهو یه چیزایی دیدم تو این سایت که صد سال فکرشم نمیکردم....جالبتر اینکه خیلی باحال قیمتارو هم دقیق زده...خیلی انگار خوشکل عمل کرده حالا....ولی خیلی جالب بود که اینهمه مدل عمل رو انجام میداد...همه فن حریف http://www.iranfacelift.net/
...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم عزیز یک سوم پایینی دماغش گوشتی و پوستشم ضخیم.درواقع خیلی دوست داره نوکش تیز بشه و کناره هاشم جمع یشه.قوس بینیش عالیه.جنابی بهش گفته ک 50 50 ممکن خوب بشه.دالبندم گفت نیازی ب عمل نیس.الان اینم همش گریه میکنه.هیچ جا نمیره.میگه چون همه عمل کردن.کاش میشد کناره های بینیش یه جوری جمع بشه حالا با عمل یا یه چیز دیگه.ممکن فقط نوکش تیز بشه و کناره هاشم جمع بشه؟
جنابی همینه عزیزم زیاد امیدوار نمیکنه ولی نوکاش تقریباً تیزه، یکی دیگه هم هست تو برج پاستوره فککنم سر چارراه، اونم کاراش تمیز بود رفع ایراد میکنه بینی رو
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
سلام بچه ها من چن روزه دیگه چسب نمیزنم نه روز و نه شب. بینیم شده کوفته قلقلی چکار کنم ورمش زودتر بخوابه. اینم بگم چن روز پیش رفتم واسه ترمیم پر های بینیمو دوباره باز کرد و بخیه زده الان نمیدونم چکار کنم. خسته شدم
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
تا به تا بود انگار یکیش افتاده بود. راستش پره هارو خوب جمع نکرده بود. نه فقط بی حسی بود. عمل سر پایی. نه دردی نه چیزی. فقط باید دوباره رعایت کنم. خنده. خوردن تا یه مدت البته من سری قبل خیلی خیلی رعایت کردم اعتقاد دارم ربطی به رعایت نداره این دفعه اصلا رعایت نمیکنم
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
پرنیا جان شما که ظاهراً فقط 3-2 ماهه عضو تاپیکی چطور متوجه شدی کیفیت تاپیک افت کرده؟! بله کیفیت این تاپیک چندین ماهه که افت کرده برای همینم قدیمی ها که عمل کردن یا نکردن و تجربه دارن دیگه نمیان. ظاهراً بعضی دوستان فقط میخوان عمل کنن! و دوست دارن اسم هر دکتری را میارن همه به به و چه چه کنند و تایید کنند و برای همین وقتی هم کسی حقایق و ریسک های عمل جراحی بینی و تجاربش را میگه ناراحت میشن، نیازی هم به تجارب دیگران ندارن! آقای در انتظار لطف خدا شما هم که میبینید جو تاپیک اینطوریه و یه سری دوستان تحمل شنیدن حقایقو ندارن و حتی شما را بخاطر مشکلاتی که برای بینیتون پیش آمده مسخره میکنن و اهانت میکنند اشتباه میکنید که نظراتتون و تجربیاتتونو مطرح میکنید. اونی که دنبال حقیقته و به عمل جراحی بینی به عنوان یه عمل اساسی و مهم نگاه میکنه خودش سراغ شما و امثال شما خواهد آمد. چه اصراری دارید بعضیا را متقاعد کنید...
2810