2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عینک ٦ گرمى سفارش بدین بسازن استفاده کنین.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام بچه ها تا چند وقت سوراخ های بینی نا متقارنه ؟ ورمه یه طرفم بیشتره یعنی بخاطر ورمه ... ؟! چسب ک یزنم بیشتر نامتقارن میشه ... اما چسب و ور میدارم خوب میشه تقریبا ... کمـــــــک !
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
سپیده جون قبلا گفتم که تا زمانی که عکس نذارم و نظراتتونو نشنوم نمیخوام بگم که پیشداوری نشه. البته من تو مطب گردیام محبی رو رفته بودم گویا شما هم نظرت رو ایشونه. درسته؟
جراحی بینی: 3شهریور 93.دکتر شارقی. عکس ص 1375
یکی از دوستان نزدیک من با دکتر داوودی عمل کرده 5/2 سال پیش. کلینیکی که توش عمل کرده بود طبق توصیفات دوستم امکانات پایینی داشته حتی ظاهرش استاندارد نبوده طوری که مادر دوستم ترسیده و به دخترش گفته بهتره برگردیم خونه! بینیش زیاد پرکار نبود اما تا یک سال مثل یک خمیر بی شکل و واقعا افتضاح بود. دو سال بعد عمل که دیدمش بهتر شده بود اما کلا خیلی معمولی بود و به نظرم خیلی طول بینیشو کوتاه کرده بود. اما همون بینی کوتاه تیغه و پره ها خیلی پهنه. قبل عمل تودماغی حرف میزد دوستم الانم همونطوره. البته من فقط یه نمونه دیدم اما به قول بهار سارا بیشتر تحقیق کنید.
2810