2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
در جواب اقای در انتظار باید بگم من اسم هیچ دکتری و نیاوردم و اگر از دوستانم کسی اسم دکترو بخواد نمیگم که بعدا حرف در نیاد که من خواستم از دکترم تعریف کنم در ضمن من نخواستم پز بینیم و بدم خداحافظ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای در انتظار لطف خدا ازتون ممنونم.من کاملا چیزهایی که باید رافهمیدم .انتخاباتون خیلی با دقته.البته همه ما دوست داریم با بهترین دکتر عمل کنیم ولی خوب هر کسی یه سقفی داره برای عمل ولی همه باید با توجه به بودجشون بهترینو انتخاب کنن.همهون اینو می دونیم که هر عمل زیبایی ریکهایی داره و هیچ وقت نمی شه به دکتری 100درصد اعتماد کرد ولی همگی بالاخره باید به یه گزینه از لیستمون اعتماد کنیم و ایشالا نتیجه برامون رضایت بخش باشه
سپیده جان کلا اگه دکترت باهات همکاری کنه که اکثرا می کنن حدود 1میلیون و 500 اونطور که دکتر زینلی به من گفت می شه بنویسن برات که بیمه بده اگه دکتر خیلی باحال باشه می تونه پولیپ هم بزنه که اونم مبلغی داره
سلام دوستان انقدر استرس نداشته باشید همه اونایی که عمل کردن که بینیشون بد نشده همه قشنگه اون عده هم که فکر میکنن بد شده شاید عده ای انتظارشون از بینیشون بیشتر بوده مگر اینکه یه عده انگشت شماری که بد شده باشه که امیدوار باشید ما جزء اون انگشت شمار نباشیم همه دکتر ها هم کار خوب بد دارن هیچکدوم صد در صد اکی نیس
سلام دوستان مدتهاست که پستاتونو میخونم. راستش من تهران نیستم ولی میخوام بیام بینیمو تهران عمل کنم. ولی مثل شماها نمیتونم مطب 10 تا دکتر برم واسه همین خواهراته ازتون میخوام که کمکم کنین . بینی من تنها اشکالش اینه که پهنه !!! یعنی تیغه اش بالاش پهنه پره هاش هم پهنه ولی نوقع خنده پهن بودنش نشون میده. ولی ارتفاع و طول بینیم خیلی خوبه حتی از نیم رخ واقعاً بد نیست چون تیغ ام صافه و نوکش هم پایین نیست . ولی هنین پهن بودنش باعث میشه حس کنم یه سایز واسه صورتم بزرگه !!! خودم با تحقیقام به سامی و نادریان رسیدم که اونام 4 تا خوب میگن ازشون 4تا بد !!! بازم خواهش میکنم راهنمایی کنین. چون من تهران نیستم. ممنونم از لطف همگی
بجه ها درباره دکتر مجید داوودی بیشتر تحقیق کنید. یکم مشکوکه. من شش ماه بیش که دنبال دکتر بودم, وقتى این اسمو تو کوکل search کردم, فقط یکى, دو تا سایت باز شد که اونم نوشته بود ایشون جراح داخلی هستن. الان که دیدم اسمشو تو تابیک, بازم رفتم و اسمشو search کردم. بعد شش ماه یه عالمه سایت داره تبلیغ ایشون رو میکنه, بعنوان فوق تخصص جراحی بلاستیک. در صورتیکه اسمش تو سایت انجمن جراحان بلاستیک ایران نیست. تو رو خدا بیشتر تحقیق کنید.
بهار سارا دکتر داوودی فوق نداره سر در مطبش هم زده جراح پلاستیک عضو آکادمی اروپا .تا مطب دکتری خودت نرفتی قضاوت نکن.من دوبار رفتم پیشش .مریضا همه راضی بودن دکتر روشش اینجوریه که تامپون هم نمی زاره گچ هم نمی زاره فقط آتل .ولی کلا دکتر خوبیه
دکتر داوودی جراح عمومیه و من مطبش رفتم ، کارش اصلا جالب نیست چند تا نمونه ازش دیدم با صدای تو دماغی حرف میزدن، یکی که انقدررر نوک بینیش رو جمع و فانتزی کرده بود که بینیش نوکش مثل خودنویس شده بود که دوتا حفره عمیق افتاده بود رو سر بینیش تازه یه سال هم از بینیش نگذشته بود و انقدر داغون!!! بنده خدا یه دستمال دستش بود و هی بینیش اب میومد و تو دماغی حرف میزد که خودش بنده خدا خیلی ناراحت بود، همونجا یه پسری هم با چسب بود که به من اشاره می کرد اینجا عمل نکن منم خیلی اشتباه کردم! خلاصه من کار جالبی ازش ندیدم! خواهشا اینجا تبلیغ بیخود نیایید بکنید!
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
nazi عزیز من توی مطب سامی زیاد دیدم بینی هایی که شبیه بینی شما بودن و دکتر اونا رو خیلی زیبا و متناسب با اجزای صورتشون درآورده!به نظر من آلان که جز گزینه هاته حتما بهش سر بزن.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
کتی اینجا برای تبلیغ نیست .منم دختر خاله هیچ دکتری نیستم که بخوام تبلیغ کنم توهین نکنید.همه دکترا هم کار خوب دارن هم متوسط و هم بد .دلیل نمی شه اگه یکی از دکتری بد گفت پدر کشتگی داره باش یا برعکس .من دارم چیزایی که دیدم رو می گم .مگه من می گم تروخدا برید با فلانی عمل کنید .اینجا برای تبادل نظره .شما اگه ناراحت می شی مشکل من نیست .مگه من صد در صد تاییدش کردم .تازه دوتا از فامیلای خودم باهاش عمل کردن خیلی راضی بودن اگه فیسبوک دارید بزن یت و بینیشو ببین .اگه من می خواستم کسی رو تایید کنم اول خودم باهاش عمل می کردم
2810