سلام به همگی. آقای در انتظار لطف خدا بنظرم یکم دارید تند میرید. من واقعا متاسف شدم که دکترتون بینیتون رو اون چیزی درنیاورده که میخواستید ولی دیگه دلیل نمیشه چون دکتر شما گوش و حلق و بینی بوده بقیه دکترهای گوش و حلق و بینی هم خوب نباشن یا اینکه بگین متخصصین پلاستیک از گوش و حلق و بینی ها بهترن! اگه بخوایم اینجوری نگاه کنیم لاهوتی که به قصاب معروف شده و واقعا بینی ها رو هم از نظر ظاهری و هم از تنفسی داغون کرده فوق تخصص پلاستیک و زیباییه! جالبه که عضو انجمن جراحان زیبایی ایران هم هست
پس حالا دیگه هیچکس نباید بخاطر ایشون به متخصصین پلاستیک مراجعه کنه؟ میتونم بپرسم چطور انقدر با اطمینان میگین که متخصصین پلاستیک بیشتر از گوش و حلق و بینی ها از آنوتومی بینی سردرمیارن؟!!!! بنظر من نباید یه نسخه رو برای همه پیچید. هم پلاستیکا کار خراب دارن هم گوش و حلق و بینی ها. دکترایی که اینجا معرفی میشن شاید فقط یک دهم کل دکترای بیرون باشن پس نمیشه زیاد به آمار اینجا اعتماد کرد. درضمن من دکترم تخصصش هم پلاستیکه هم گوش و حلق و بینی پس فکر نکنید بخاطر دکتر خودم گفتم، هرچند یکی از ملاکای انتخابم این بود که حتما گوش و حلق و بینی باشه چون چند نفر از اطرافیانمو دیده بودم که دکترشون پلاستیک بوده اما نتونسته بودن انحرافشونو برطرف کنن و تنفسشون صدای خس خس میداد. ولی هیچوقت نیومدم متخصصین پلاستیکو بکوبم و بگم فقط گوش و حلق و بینی. چون این نظر منه دلیل نمیشه که واقعا درست باشه.