2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015367 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم. اول ممنونم بابت اینکه تجربه تون رو در اختیار گذاشتید و نظرتون رو گفتید. و متاسفم بابت دو ...

عزیزم معمولا آدم های ناراضی تو مطب نمیگن که ناراضین.

من حقیقتش به دو دلیل دلم خیلی شکسته بود! یک فرم بینیم و دو رفتار ایشون که از روز اول بعد عمل تند بود انگار که مقصر منم و به زور ایشون رو مجبور کردم که عملم کنندو سه اینکه تنفسم بعد دو ماه هم بهتر نشد.

انقدر برام دردناک بود که حد نداشت! تمرینات یوگا برام سخته خوابیدن و متن طولانی خوندن برام سخته 

دیگه حساب و کتاب نکردم که اگه من حرف بزنم مجبورم پول ترمیم بدم و جای دیگه برم و ...و...

حتی بعد چهار ماه عکس فرستادم و فرمودند بیا مطب ببینمت ولی من حتی یکبار دیگه هم نمیتونستم برم اونجا

ینی با خودم حساب و کتاب کردم فک کردم اگه بینیم انقد کوچک نشده بود و پخ میرفتم

ولی با چند تا دکتر دیگه مشورت کردم و گفتند این بینی نیاز به یک ترمیم کامل با غضروف گوش یا دنده داره برای تبدیل به چیزی که تو میخوای! نه یه رتوش

شروع کردم دارو و مومتازون  استفاده کردن  برای راحت خوابیدن و فک کردم هرگز زیر تیغ دوباره نمیرم مگر اینکه جایی باشم که دکتر هاش زیر بار خطای خودشون برن و قانون درست داشته باشه.یا اینکه خیلی مطمین باشم

اگه عمل اولیه هستی بیشتر فک کن

ده بار برو

بیست بار برو

از همه بپرس

عجله نکن

اگه ترکیب صورتت زیباست عمل نکن

اگه چهرت خاصه یا تئاتر کار میکنی نکن

اگه چهره ی مصنوعی نمیپسندس عمل نکن

و بازم میگم این یکی از بزرگترین تجربیات زندگی من بود هر چند امیدوارم خدا نصیب کسی نکنه

اگر ترمیمی هستی نمیدونم....من در جایگاهی نیستم که نظر بدم

در اون مورد نظری ندارم فقط میتونم بهت بگم اکثر آدما تو جایی که زندگی میکنیم واقعیت رو به شما نمیگن

دست کم همه واقعیت رو نمیگن

یکی از این مسایلی که حقیقت دربارش گفته نمیشه همین عمل های زیباییه

عزیزم معمولا آدم های ناراضی تو مطب نمیگن که ناراضین. من حقیقتش به دو دلیل دلم خیلی شکسته بود! یک فر ...

و نکته ی دیگه اینه....

هر اتفاقی ممکنه بیفته

درسته احتمالش ده درصده ولی ممکنه اتفاق بیفته

یه چاقو ا....یه تیغه

ممکنه اون آدم اون لحظه اعصابش ناراحت باشه یه ذره اضافه برداره! 

ممکنه کسی که همیشه بینی رو پروجکشن دار عمل میکرده این یه دفعه یه جور دیگه باشه

ممکنه واقعا....

یبار گفتم فک نکنیم اینایی که تو خیابون راه میرن و به نظر ما بینیشون خرابه خودشون خواستن

خیلی ها میگن خودشون خواستن که دهن دیگران بسته بشه منم جدیدا اینکارو میکنم

حتی در جواب حیف اون چهره ی شرقی نبود چرا انقد نقلیه این بینی  میگم نه اصلا حیف نبود!

منم چندین سال تحقیق کردم

و این نشون میده این مساله برات مهمه

اگه ریلکس نیستی

اگه نمیتونی بپذیری که جراح خطا کنه و بعدم شما مقصر بشی که وسواس داری !

اگه کلیت چهرتو دوست داری و عمل اولیه هستی بدون این راه برگشت نداره

و اگه هنرمندی و تناسبات چهره متوجه میشی بدون ممکنه کلا جراحی دکتر با خطا تناسبات رو بریزه بهم!

نمیگم نکن

آدمای زیادی از ایشون راضین

من ترمیمی تو مطب دیدم که راضی بوده

کم هم نبوده

اما بدون جراحی زیبایی تو این مملکت مثل همه ی چیزای دیگه خطا داره بیش از چیزی که ما فک میکنیم

و بینی هیچ وقت چیزی نمیشه که ما میخوایم

اما ممکنه چیزی بشه که بهمون نمیاد.

نگران نشو ولی تمام تحقیقاتتو خوب بکن

و به نشونه ها از طرف جهان هستی هم توجه کن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و /اخرین تجربم هم اینه

من ناراضی و یکی دیگه راضیه !

هر ناراضی یک رای و هر راضی یک رای داره.

من آدمایی رو تو مطب دکتر تقوی دیدم که دعا گوی دکتر بودن. چهره های بسیار ناجوری که ترمیم شده بودن

من تو همین تاپیک به خاطر یه ناراضی یه دکتری رو خط زدم که بعدش خیلی پشیمون شدم. فضای مجازی جوکه! خیلی درصد خطا توش بالاست خیلی

حرفای آدمو تیکه تیکه میکنن و از رو قصد و غرض در اختیار افراد میذارن.

وقتی کسی دست کم 10 تا عمل اولیه از یه دکتر ندیده و از همشون نخواسته که چهره ی کاملشون رو نشون بدن و بچرخن و هشت تاشو نپسندیده اصلا نظر دادن درباره ی یک دکتر یعنی جوک.

خواهش میکنم ازتون هر قدر هم سختی داره برید و تحقیق کامل کنید.

و نپرسید ناراضی های دکتر کی میان؟ 

احتمالا از ده نفر هفت نفر راضین!

ازتون خواهش میکنم یه دکتر رو به خاطر نظر من یا نظر هیچ کس دیگه حذف نکنید اما اینو بدونید.

این عمل برگشت نداره!

واسه چیزی که برگشت نداره ادم نمیتونه 15 20 ساعت وقت بذاره؟

از نزدیک؟

من هدفم بیشتر از اومدن تو تاپیک یه عده ای بود که تو کشور ما چهرشون هیچ نیازی به عمل نداره

و عمل میکنن

!

چون به اشتباه فک میکنن که همه عمل کردن و خیلیم راضین!! یا درک دکترای ما از بینی طبیعی با جراحای آمرییکایی یکسانه

من وقتی بعد عمل رفتم پیش دکترر دیگه واسه تنفسم گفت در بهترین حالت  در بهترین عملا حس تنفس آدما عوض میشه

آیا بینی تو سی چهل درصد کوچیک شده؟

گفتم بله نمیخواستم ولی شده!

ایشون حرف خوبی زدن فرمودن خیلی ها بعد عمل دیگه راحت نفس نمیکشن

هر چی بینی کوچکتر شده باشه این مساله بیشتر صادقه

مشکلات مختلف پیش ممکنه بیاد

برای شاخک بینی و.....انحرافو.....

هدفم اینه که هیچ کس حس منو تجربه نکنه

خواهش میکنم این پست رو شیر کنید تو گروه ها به جای پست های غیبت و...

اگه قراره عمل کنید همه رو بدونید و برید.

مشاوره بگیرید و بدونید چند درصد میخواید تغییر کنید! من میخواستم بیست درصد تغییر کنم و اینجوری شد.

آدم هر کاری تو زندگی میخواد بکنه باید واقع بینانه انجامش بده.

و ازتون خواهش میکنم به بینی عمل شده فیلر نزنید. به دلیل عوض شدن جای رگ های بینی احتمال نکروز خیلی بالاست. من میخواستم روی خط گودی بینیم بزنم اما با پنج نفر آشنا شدم که به همین دلیل بینیشون نکروز شده بود! و امن ترین و پایدار ترین روش ترمیمه

بنظرم غیر منصفانه ترین روش برای فهمیدن قدر و ارزش چیزا از دست دادنشونه

چیزایی که بر نمیگردن!!

تکرار میکنم

اگر از بینیتون

چهرتون

و هر چیز دیگه ای شصت یا هفتاد درصد راضی هستید 

شخصیت خودتون رو خوب بشناسید

آیا پشیمون می شید اگه کلا از دستش بدید؟

خودتونو سرزنش می کنید؟

دقیق هستید؟

آیا جنبه ی این رو دارید که تو اون بیست درصد خطای تمام پزشکا قرار بگیرید؟

اگر ندارید خیلی روش های غیر تهاجمی قابل بازگشت برای زیباتر شدن وجود داره.

و باور کنید خانما

یه خانم قوی و با اعتماد بنفس خیلی زیباست!!

این جنبه ی شعاری داره ولی

کاش من معنیشو انقد دیر نمیفهمیدم.

و خوشحالم که الان اینو میدونم.

برا همتون دعا میکنم تصمیمایی بگیرید که پنج سال بعد ازش راضی باشید و خوشحال!

و /اخرین تجربم هم اینه من ناراضی و یکی دیگه راضیه ! هر ناراضی یک رای و هر راضی یک رای داره. من آد ...

و بازم تکرار میکنم من چون بینیم زمین تا آسمون با چیزی که میخواستم تفاوت داشت نتونستم منطقی و عاقلانه برم و درخواست روتوش بدم!

خیلی بهم ریخته بودم.تو آینه نگاه کردن اذیتم میکرد! حالا فقط تعجبم رو بر می انگیزه ولی دیگه آزارم نمیده

و البته اینکه نمیتونستم دیگه اعتماد کنم.

ممکنه خیلی از آدما برن روتوش و درست شه!!

ممکنه نخوان نظرشون رو بی پروا بگن و منطقی تر از من باشن

ممکنه برن و یه فرصت دیگه برای ترمیم بدن و راضی بشن. 

ولی من ندادم

دلایل خودم رو هم داشتم. مریض آسانی نبودم و برخورد غیر همدلانه اذیتم می کنه

دور بودم و بسیار بابت تنفس و چهرم عصبی بودم.و میگم برای برگردوندن این بینی به تیپ کشیده قبلی کن فیکون لازمه نه رتوش

اینکه آدم بخواد درباره ی یه دکتر از روی حرف یک نفر قضاوت کنه دقیقا مثل اینه که بخواد یه فیلمو با توجه به نظر یه منتقد بسنجه.

چیزی که برای من کار نکرده ممکنه انتخاب بینظیری برای شما باشه!

ممکنه هزاران کسی که با ایشون ترمیم کردن هر روز تو آینه براشون دعا کنند که من هم عرض کردم کم ندیدم.

ممکنه کسی که بینیش زینی هست یا نکروز شده! به من بگه تو خراب ندیدی بینیت فقط خیلی بهتر از این میتونست باشه و نیست!

ولی بازم بهتون میگم

از تمامتون خواهش میکنم 

به خودتون تو آینه نگاه کنید و سوالات لازم رو بپرسید!

بعدم خواهش مکنم واسه چیزی که هر روز قراره تو آینه ببینید 15 20 ساعت وقت بذارید و برید و بیاید

از روی نظرات هیچ کس تصمیم نگیرید.

دنبال دیدن بینی راضی ها باشید و ببینید شما دوستش دارید؟

شما زیبا و متناسب میبینیدش؟

این تاپیک و اون واتساپ در صورتی که مطبگردی حضوری و دیدن بینی حد اقل 10 مریض از نزدیک همراهش نباشه به هیچ درد نمیخوره

و خواهشا

قبل عمل بینی چند بار با دکترتون چک کنید.

و بگید چی میخواید

ولی بدونید جراحی مجسمه سازی نیست و احتمال خطا برای هیچچچچچ جراحی کم نیست!

و کسی که زیر عمل میره باید آماده ی پذیرفتن اون سمت قضیه هم باشه که روحش صدمه نخوره

من واسه انتخاب جراحم حدود 8 ماه فقط تحقیق می کردم و شاید نمونه کار بیشتر از 200 تا جراح بینی رو دیدم هیچکدوم به خوبی کارهای دکتر هادی سرمست نبود به نظر من ایشون بهترین جراح بینی توی ایران هستن من پیششون مدل نیمه فانتزی عمل کردم خیلی راضیم هر کسی هم که توی مطبشون میومد و با ایشون جراحی کرده بودش رضایت داشت از عملش 

از بینیت راضی هستی عزیزم

من تازه ۱۳ روزه که عمل کردم، نتیجه به نظر خیلی خوب شده اینطور که اطرافیان می‌گن. البته من بینی سختی نداشتم که برای دکتر محبی چالش داشته باشه.

ولی لازمه بگم:

-که از افزایش هزینه‌ی وحشتناکی که در طی ۴-۵ ماه انجام داد به شدت ناراضی هستم. در واقع تو عمل انجام شده قرار گرفتم بعد از یک سال نوبت نشستن.

-دو بار نوبت عملم رو کنسل و جا به جا کرد. احتمالا کار و زندگی من رو به هم ریخت که نوبت بده به مریض‌های خارج از ایران! دو بار ناچار شدم تست کرونا رو تکرار کنم بابت جابجایی‌ها، و منشی با پررویی فقط هزینه یه تست رو قرار شد بهم برگردونه. (هنوز برنگردونده!)

-بعد عمل دکتر غیب شد. بعد ۸ روز گچ رو دستیار ورداشت و نوبت بعدی من اواخر مرداده. این‌همه هزینه ازم گرفتن ولی پاسخگویی بعد عمل فاجعه ست.

سللم بچه ها

دخترا دکتر سامی میشه رفت مطبشون نمونه دید؟ توی همین تاپیک راجع ب اخلاق منشیشون چیزای خوبی نخوندم

اگه میدونین لطفا بگین، چون من هفته ی بعد مشاوره دارم و تهران نیستم ، میخوام ببینم ارزششو داره برم تهران ،

اگه خودتون یا اطرافیانتون تجربه ی عمل با ایشون رو داشتین هم لطفا از تجربتون بگین ممنون میشم

2810