2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
manelly جان چون دوستم بوده و هست الانم میبینمش البته خیلی کم. نزدیک دو سه سال میشه واقعا بینیشونو قشنگ در آورده. اره شبیهه سایتشه بچه ها لطفا و لطفا به تایپیکای اینجا اکتفا نکنین حتما و حتما مطب برین چن بار نمونه کارارو ببینین از نزدیک.سلیقه ها متفاوته sara Kc کی عمل کردی؟ اره واقعا از کار دکتر راضی هستم. بینیمو خیلی خوب در اورده روز به روز داره بهتر میشه. همه اطرافیان میگن خیلی خوب شدم. باید صب کنی تا بینی ورمش بخوابه و رو صورتت بشینه
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که میگن پیش 3 تا دکتر رفتم دیگه خسته شدم میخوام با دکتر چهارم عمل کنم!!! چطور برای خریدن یه مانتو و کفش که میخواین 6 ماه بپوشینش فقط 20 تا مغازه میرین؟! برای بینی و ظاهری که قراره کلی تغییر کنه و تا آخر عمر هم قراره وسط صورتتون خودنمایی کنه با 3 تا دکتر رفتن خسته شدین؟! دوستانی که میگین از فلان دکتر نمونه ی حضوری ندیدم و فقط عکسای سایتشو دیدم و از 4 نفر هم تعریفشو شنیدم، نکنید اینکارو!!! برای بینی و ظاهر و جسم و آرامش فکری خودتون ارزش قائل بشید،اگه عکسای تو سایت 70 درصد دکترها فوتوشاپ نباشه در خوشبینانه ترین حالت بهترین نمونه های جراحیشونه! و کمتر پزشکی میاد کار های بد و خرابش رو هم تو سایتش بذاره! به شنیده ها و حرفای دیگران هم اطمینان نکنید. خودتون برین ببینید. دوستانی که یک یا یا 3 ماه از عملتون گذشته و میگین کار دکترم عالی بوده و حرف نداره و ...، انشاء الله که همین طور بوده ولی اگه بینیتون استخوانی بوده تازه سر ماه 6 و حتی 9 میشه یه حدسایی زد و سر سال میشه 80 درصد مطمئن بود که بینی همونیه که نشون میده! و بعد از 18 ماه اطمینان کامل. اگه بینیتون گوشتی بوده تازه سر سال میشه یه حدسایی زد و بعد از 24 تا 36 ماه میشه 80 درصد مطمئن بود که بینی همونی شده که نشون میده. پس قبل از این مدت نه مطمئن باشین که خوبه نه رو عیب و ایرادهایی که اکثرا رفع میشه زوم کنید، البته نمیخوام خدایی نکرده کسی رو نگران کنم، اکثر مواقع وقتی بینی خوب عمل شده باشه و ایراد ساختاری و اسکلتی فاحشی نداشته باشه از همون ماه 3 و 4 هم قابل حدسه ولی برای قضاوت نهایی باید همونقدر که گفتم زمان بگذره. دوستانی که میگن فلان دکتر اجازه نمیده برین تو مطبش و نمونه ببینید! خب نرین داخل مطب، دم در مطب وایستین، نمیشه؟! تو راهرو بایستید و زیر نظر بگیرین، بازم نه دم در ساختمون! کم چیزی نیست این جراحی بینی و نمیتونید تصور کنید ممکنه چه تبعاتی داشته باشه! پس لطفا لطفا لطفا عجله نکنید و برای خودتون ارزش قائل باشید! هیچوقت برای جراحی بینی دیر نمیشه!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
آقای در انتظار لطف خدا.....درسته شما از افراد متضرر این عمل هستین ولی همه ی حرفاتون پر از استرس و نگرانی و ترس برای افرادیه که میخوان تاره عمل کنن...لطفا به این موضوع هم فکر کنید که آیا دکتری وجود داره که حتی١دونه کار خراب نداشته باشه؟؟؟؟؟!!!!!به نظر من محاله....شما١طوری پُستاتونو مینویسین که انگار یه دکتری وجود داره که کارش بیسته بیسته اینقدددددد بگردین تا پیداش کنین...اصلا اینطور نیس...من نمیگم اشتباه میکنید اما اینقد هم تند روی نکنید...دیگه نمیشه که ١٠٠تا دکتر رفت تا دکتر مورد نظر رو پیدا کرد...حداقل٣دکتر خوبه حداکثرش با خود بیماران هستش...داریم کاربرایی که خداقل٢٠تا دکتر رفتن هنوز به ننیجه نرسیدن...چون وسواس یه بیماریه...بالاخره وقتی یه دکتره کم عیب و نزدیک به خواسته هاتون پیدا کردین به خدا توکل کنید خودش همه چی رو عالی پیش میبره...امیدوارم همه به دکتری برسن که کار خودشو پس داده باشه..
یه نکته رو فراموش نکنید دوستان،شخص با شخص، بینی با بینی و پوست با پوست فرق داره و هر عمل جراحی شرایط و عوارض مخصوص و منحصر به خودش رو داره و قرار نیست اگر یه دکتر بینی یه شخص رو خوب یا بد عمل کرد لزوما برای شما هم همون اتفاق بیفته! چه بسیار خواهر هایی یا خواهر و برادر هایی که پیش یه دکتر عمل کردن هر دو ولی بینی یکی خیلی خوب شده و بینی دیگری به همون میزان بد! چه بسیار خواهر های دوقولویی که تو یک روز و با یه پزشک عمل کردن که خود من دو موردشون رو از نزدیک دیدم و یکی خیلی خوب شده و دیگری بد! که این دیگه واقعا خیلی سخت و آزار دهنده خواهد بود! پس اگر دیدین یکی با یه دکتری عمل کرده و بینیش خیلی خوب شده بدو بدو نرین با همون دکتر عمل کنید و بگین بینی من هم حتما خیلی خوب میشه و مثل این میشه! خیر، همچین چیزی نیست! شما این یه کار خوب اون دکتر رو دیدن، دیگه 10 تا کار خرابی که داره رو که ندیدین که چشمتون بترسه! چه جوری باید ببینین؟ با رفتن دوباره و سه باره و چندباره به مطب اون پزشک. پس اگر یه جا خوندین یا شنیدین که دختر دختر خاله ی مامانم با فلان دکتر عمل کرده عجب بینی ای براش درست کرده!!! اولا آیا شما دیدین اون بینی مشار الیه رو؟! خیر! پس چه جوری باور کردین؟! با شنیدن؟! بر فرض که دیدین اصلا و واقعا هم عالی شده بود! خب از کجا معلوم عملکرد و پاسخ بینی شما به عمل جراحی هم همون باشه!!! از کجا معلوم جنس پوست شما با جنس پوست اون فرد یکی باشه؟! از کجا معلوم روزی که شما عمل میکنید روز خوب اون جراح باشه؟! خسته نباشه! حواسش پرت نباشه و هزار مورد دیگه؟! و اینم رو بدونید پزشکی که اصلا کار خراب نداشته باشه وجود خارجی نداره و همیشه تو خیلی از جاهای دنیا 5 درصد و تو ایران حداقل 20 درصد از عمل ها یعنی یک نفر از هر 5 نفر از بینی هایی که عمل میشه به جراحی ترمیمی و ثانویه کشیده میشه و شاید شما یکی از همون 5 نفر باشید! از کجا معلوم؟ پس بدونید جراحی بینی واقعا ریسکه و اگه بینیتون واقعا به عمل احتیاج نداره و بد و افتضاح نیست برای یه رفع عیب کوچیک جراحی نکنید که ممکنه دیگه جایی برای جبران نمونه! و برای انتخاب پزشک هم به نظر من باید کلی تحقیق کرد و کسی رو انتخاب کرد که اولا درس اینکارو خونده باشه و از استاندارد ها و اصول زیبایی شناسی مربوط به جراحی زیبایی بینی و تناسبش با سایر اجزای صورت اطلاع کافی داشته باشه! که طبیعتا ساختمان و اسکلت بینی رو هم به خوبی میشناسه! در ثانی حداقل 15 سال 20 سال تجربه ی جراحی بینی داشته باشه و در آخر اینکه نسبت به سایر پزشکان تعداد کار خراب کمتری داشته باشه!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
بچه ها من خودم اکثر مطبها رو رفتم و خداوکیلی پول یه عمل بینی رو دادم برای ویزیت شاید 25 تا دکترو رفتم دیدم کاراشو و با اطمینان بهتون می گم هر چی بیشتر آدم مطب گردی کنه نتیجه بر عکس داره و سردرگم تر میشه .الان من با ابیانه تموم کردم ولی بازم وسوسه شدم برم کار سجادیانو سه شنبه تو فردیس ببینم . والله بد جوری وسواس گرفتم
درود بر همه اگر کسی سوالی داشت در خدمتم ایشالا که همه عملاشون خوب بوده باشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
در ضمن جراحی به روش بسته که حق گذار به من پیشنهاد کرد خوب نیست چون اکثر دکترا می گن در روش بسته دید دکتر به نوک بینی خیلی محدوده و تمیز در نمیاد اگه قبول ندارین لطفا به مطب حق گذار برین و منشی هاشو که هر دوتا رو خود دکتر عمل کرده ببینید
خانوم هایپر : چه جالب! ناخوداگاه جواب شما رو هم دادم قبل از اینکه پستتون رو خونده باشم! بله، دقیقا همین طوره، پزشکی که اصلا کار خراب نداشته باشه وجود خارجی نداره، نه تو ایران که همه جای دنیا همینه، حالا جاهای دیگه 5 % به ترمیم میکشه تو ایران 20 % ، میفرمایید بعضی کاربرا پیش 20 تا دکتر رفتن تا الان، یه پزشک 18 سالگی کنکور قبول بشه، 7 سال دکترای پزشکی بخونه، 4 سال دوره ی تخصص حالا یا بیماری های گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن یا تخصص جراحی عمومی، تا الان اون شخص 29 سالشه! چه بهتر که اون شخص 3 سال هم دوره ی فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی خونده باشه و شده باشه 32 سالش! خب ممکنه یه دوره های تکمیلی رو هم گذرونده باشه اون شخص این وسط و شده باشه 33- 34 سالش و تازه بخواد تیغ دستش بگیره و تو حیطه ی عمل های زیبایی وارد بشه! تازه این در خوش بینانه ترین حالت ممکنه که اون فرد همه ی این دوره ها رو بلافاصله و پشت سر هم خونده باشه که در اکثر موارد اینطوری نیست و زندگی خرج داره و یه فرد نمیتونه تا 32 سالگی فقط درس بخونه طبیعتا! من از شما و اون کاربرایی که فرمودین میپرسم! چند نفر از اون 20 نفری که پیشش رفتن بعد از این دوران تحصیل تجربه ی بالای 15 سال دارن که کلی عمل زیبایی انجام داده باشن و سعی و خطاهاشون رو کرده باشن و دیگه الان تو زمینه ی جراحی بینی بدونن باید چیکار بکنن و چیکار نه؟! و چند نفرشون کسایی بودن که 5 سال 6 سال از زمان گرفتن مدرکشون گذشته تازه؟! از چند تا از این پزشکا سوال کردین از چه سالی وارد بورد تخصصی عمل های زیبایی شدین؟! و اصلا بورد تخصصی دارین یا خیر؟! خب واضحه که انتخاب های شما یا دوستان دیگه از اول اشتباه بوده و خودتون باعث سردرگمی خودتون شدین در واقع! هر اسمی تو این تاپیک یا محیط های مشابه مطرح نشد و یکی اومد گفت به به عجب دکتریه! چه کرده! که آدم نباید زود باور کنه و بدو بدو بره مطب اون پزشک! میشه اول یه سری سوال ها راجع بهش کرد، که چند سالشه؟ متخصص بیماری گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن و به نوعی در حیطه ی عمل های زیبایی پزشک تجربیه! یا فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمیه و درس اینکارو خونده؟! بعد اگه دید طرف حداقل تجربه ی خوبی در این زمینه داره و سسن و سالش معقول و منطقیه تازه بره مطبش!
من دلیل اینکه دکتر کلانتر هرمزی باید تو سایت شخصیشون اعلام کنه به مناطق محروم سر میزنه و رایگان عمل میکنه رو نمیدونم ! بیشتر به نظرم یه شو آف میاد ! چه لزومی داره واقعا !!! وزیر بهداشتم وقتی به مناطق محرو م سر میزنه با اون وزیریش وای میسته عمل میکنه . چون وظیفه یک دکتر خدمت به خلقه در درجه اول بعدم اون برخورد برای وقت دادن واقعا در شان یک مریض نیست من چندین بار زنک زدم مطبشون و یکبارم شخصا مراجعه کردم ولی هیچ جواب درست حسابی ندادن همش وعده فردا ! این درصورتیه که خیلیا بهم پیشنهاد دادن وقتی اینقدر محافظه کاری برو پیش ایشون !!! الانم دیگه حوصله ایی نمونده عکسمو ایمیلی بفرستم برای ایشون تا یه وقت واسه 6 ماه دیگه بدن تازه
2810