2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من چند روز تاخیر داشتم مطب دکتر حسینی اقدم رفتم دوبتره یکی از خانمها اونجا بود که دکتر تو مطب دوباره عمل کرده بود راضی نبود ولی دو نفر دیگه راضی بودن من با این پره وسط بینی که خیلی پایین میزاره مشکل دارم دوست ندارم اونجوری فتم مطب علی اکبری کارهاش خوب و قشنگ بود
جوجو جان خییییییییلى بینیت خوشگل شده من پنج ماه بعد از شما عمل کردم یعنى دى نودودو ولى هنوز خیلى ورم داره هر جا از بینىم دست میزارم میره تو خییییلى اعصابمو ریخته به هم بینیمم خییییلى کم کار بود اصلا عوض نشده
دوستان اگه میشه لطفاً تو عکساى نى نى هاى ٣ سال به بالا به دختر من نیاز رأى ب. بدید مممممممممنون
niaz جان منم بهمن با دکتر سجادیان عمل کردم شمام کناره های تیغه ی بینیتون ورم دارید؟؟؟ چای سبز و با برگ نعناع دم کن بخور خیلی خوبه
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
Niaz جون من هنوزم دکتر گفت پره های بینیم ورم داره به خوده دکتر گفتی؟ ورمت دیر رفته من خودم ٣ ماهگی بینیم خیلی بزرگ بوده از ٣ ماه یواش یواش کم شده صبر کن ١ سال بشه ایشالا همه ورمات میره ولی بازم به دکتر بگو شاید تزریق لازم باشه یهو
10 مرداد 92 با دکتر سجادیان عمل کردم ** عکس ص ١٢٨٤
سارا جان منم اول در حد 4 تومن میخواستم هزینه کنم اما الان میبینم دکترایی که مد نظرمه دیگه کمتر از 5 تومن نمیگیرن...دیگه 5-5/5 احتمالا جوجو جان مبارکه دیشب سرعت اینترنت افتضاح بود نشد تبریک بگم عزیزم
مرسى از راهنمایی هاتون ایلى جان وجوجو عسیسم آخه همه جا میگن ورم بینى در پوستهاى نازک کم تره!!!!!
دوستان اگه میشه لطفاً تو عکساى نى نى هاى ٣ سال به بالا به دختر من نیاز رأى ب. بدید مممممممممنون
Ilay جون بینی توام خیلی خوب شده مبارکت باشه اره از همه جا باز کرده من کرمم گم شد حالا جای برشاش مونده :( Rezy جون مرسی عزیزم سجادیان ٤.٥ -٥ میگیره
10 مرداد 92 با دکتر سجادیان عمل کردم ** عکس ص ١٢٨٤
2810