2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
جالبش اینه تنهادکتریه که دیدم اصرار برای نزدن چسب داره الی جونو بقیه مریضا شاید 10روز بود عملیده بودن ورماشون خیلی خیلی کم بودن برامن که بچه کوچیک دارم نزدن چسب خودش یه حسنه
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه حسنا جون به نظرمن اصلا ورمی نبود من دوروبریام همه عمل کردن مماخاشون تازه بعد یه سال معلوم شد چیه ولی اینا خیلی خوب بودن در حدی که منو همسرم ازمماخه یه دختری خوشمون اومد ازش پرسیدم چندوقته عمل کردی فکر کردم الان میگه 6ماه در صورتی که با الی جون بود گفت 10روزه
چیکار کنم دوستم کرمیه که چند ساله افتاده توسرم دوسال طول کشید همسرمو راضی کنم الانم که دیگه میگم دکتر گفته انحراف داری واقعیتش یه خورده ترسیدم وقتی گفت من چیه اینو درست کنم
سمانه جون من عکستو دیدم به نظر من به عمل نیاز نداری بعدشم ممکنه بعد عمل عملی بودن دماغت معلوم بشه من چند سال با ماماتم جنگیدم نزاشت عمل کنم 6 سالم هست دارم با شوهرم کلنجار میرم تا امسال راضی شده بعد بارداریم دماغم واقعا ضایع شد نصف عمرم رفت تو حسرت مماخ خوشگل
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
سلام مامانی جان. عزیزم من شنبه میخوام برم مطب محبی به احتمال نود درصد وقت عملو هماهنگ کنیم. ممکنه خواهش کنم عکس قبل و بعد عملتو بذاری.اگر اینجا نمیذاری میتونم ایمیلمو بدم برام ارسال کنی باز هرطور صلاحه. ممنون میشم.
الهی به من آن ده که آن به.
2810