2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015454 بازدید | 66527 پست
ایلای جون بینیت خیلی بهت میاد خودت راضی ای؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیلوفر تا ورم دارم نه راضی نیستم دکتر گفته بود 6 ماهه میره الان داره 8 ماه میشه هنوز ورم دارم مانا به نظرم اگه به خودش بسپاری بهتره دکتر به من گفت باید بینیت سربالا شه گفتم خوکی نمیخوام سرش بالا نباشه الان میبینم کاش سربالا میشد بیشتر بهم میومد..دکتر خودش بهتر میدونست چی بهم میاد بنظرم خواسته هاتو روشن بگو ولی بعدش بسپار به خودش
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
مانااا در مورد حسینی اقدم از بچه های همین سایت بعضیا میرن مطبش نمونه میبینن خوششون میاد و میان تعریف میکنن بعضیام میرن و اصلا خوششون نمیاد...پس اگه خودت بری مطبش و نمونه ببینی بهتر و مطمئنتره
ب منم گف ب تو نیمه فانتزی میاد باید سربالا بشه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
یکی از دوستای خواهرمم با حسینی اقدم عمل کرده ولی نمیدونم راضیه عکسشو بذارم یا نه بینیش استخونی با قوز زیاد بود بعد عمل تا 6 ماهش خوب بود بعد یکسال که دیدیمش تیغه ی بینیش پهن شده بود خیلی بد شده مونا عکسشو دارم اگه خواستی تو خصوصی برات میفرستم
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
چه بد !!واسه من تقریبا گوشتیه با یکم قوز سجادیان اولش گفت اصلا تو چشم نیس واسه چی میخای عمل کنی،مرسی ilay جان خیلی مصمم نیستم واسه عمل باهاش به سجادیان اعتماد کردم میخام همینجوری برم پیشش ببینم چی میگه
سلام من زاهدان اومدم تهران مطب گردی کسی الانددرحال مطب گردی نیست که باهم بریم و تنها نباشیم ؟تا الان مطب دکتر احمدی و بنیادی و محبی رفتم امروز هم میرم مطب دکتر یحیوی ولی انتخاب برام سخت شده به نظر شما از بین یحیوی بنیادی و محبی کدوم کارش طبیغی تره ؟ممنون میشم راهنماییم کنین چون نمیتونم زیاد تهران بمونم
آره بنده خدا چرا اینجوری شده، ی سوال داشتم همه دکترا واسه ترمیم کار خودشون پول میگیرن؟دوست من پیش بادام چی عمل کرد خیلی بینیش مصنوعی شد بهش گفته بود خاستی بیا مدلشو عوض کنم میگفت غضروفامو داده بهم بذارم یخچال!!! که خواستم مدلشو عوض کنه!!
من خیلی سردرگمم.بعضی وقتا میگم این هزینه ای که کردم به درک میرم سهرمو سال بعد دوباره میام.ولی باز میگم سال بعد همه گرونتر میشن و ممکنه اگه الان انتخاب نکنم سال بعد انتخاب سختتر شه.یه کاره عاالی تو مطب محبی دیدم ولی بقیه کاراش اونقدر به دلم ننشست.به تظرتون میشه به خاطر یه مار فوق عالی از یه دکتر اون دکتر روانتخاب کرد ؟
2810