2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
ممنون مهسا جان :* ای وای ابریزش بینی چی بود این وسط :| حالا من دست رو هر کی میزارم یه چیزیش میشه فردا دکتر نترکه صلوات :))))))))))))))
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
ای وای اپل جان مبارکه کلیییییییی الان خوبی؟ سخت بود کبودی اینا؟ همه چی بگووووووووو :)))))))))))))))) شما هم ابریزش داری عایا؟؟؟؟؟ :| راضی هستی؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای عزیزی که با دکتر سجادیان عمل کردن. لطفا نظراتشونو بدن. چن تا بچه های نو عروس میخوان در مورد دکتر سجادیان اطلاعات کسب کنن. نمیتونن توی این سایت عضو بشن. بچه ها ممنون میشم جواب بدین
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
خواهش میکنم عزیزم خودش که از فرم بینیش خیلی راضی بود.واقعا هم قشنگ شده بود ولی من تو ماه اردیبهشت دیدمش ک مثل آدمایی که سرما خوردگی شدید دارن آبریزش داشت.البته فک کنم 3ماه بود عمل کرده بود.شایدم از قبل عمل آلرژی داشت که اینجوری شده بود.قیمتشو نپرسیدم ولی فک نکنم بیشتر از 4تومن بگیره
سلام دوستان دکتر ابیانه واسه بینی های گوشتی هم خوبه؟؟؟/ مهسا جون شما که بینیت گوشنی بود راضی هستی؟ من تا حالا واسه بینی های گوشتی فقط سجادیانو شنیدم میشه نظر بدید لطفا؟؟؟؟؟؟؟
baran راستش من کارای ابیانه رو که دیدم اکثرا استخونی بودن. گوشتی ندیدم ازشون من هم استخونی هم گوشتی بود. بینیم خیلی بزرگ بودنوکش بزرگ و پرهاشم بزرگ بود. اره واقعا راضی هستم اما من تا 6 ماه نظر قطعی نمیدم در مورد بینیم. کارش تمیز بوده دکترم. چون هم شکستگی هم انحراف و هم اینکه خیلی بزرگ بود بینی. خوب در آورده. در اولین فرصت عکس میزارم که دوستان نظر بدن
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
از یه ثانیه بعد عمل سر حال بودم :دی کلا هیچ دردی نداشتم، ورم انچنانی نداشتم، کبودی معمولی داشتم دو روز یخ گذاشتم دو روز هم کمپرس گرم، ۹۰درصد کبودیام رفت. الان هم یه خط کوچولو از کبودی دو طرف صورتمه، از یکشنبه تا سه شنبه ی پیش تامپون داشتم، که اون وقتی تو بینی بود خوردن غذا یکم سخت بود، بعد که برداشت خیلی راحت شد. دیشب هم بخیه هامو کشید ( جاش هست هنوز پماد داده که بمالم بره) یه کم بعدش ماساژ داد که بالاخره یه کم درد احساس شد. روزی سه بار هم باید ماساژ بدم. ابریزشی بینی ندارم، ولی خب توی بینی که بخیه داره طبیعتا ورم هم داره باعث شده بینیم کیپ باشه و بعضی اوقات نفس کشیدن سخت شه تا این که ورم بخوابه. قطره داده بود ولی گفت دیگه نریز که بینیت عادت نکنه بهش. من همین الان از فرم کلیش با ورم راضی ام، ولی باید ورم ایناش بخوابه نفس کشیدن درست شه چسب برداشته شه تا نظر قطعی راجع به خوب یا بد بودن کار بدم.
مرسی از اطلاعات همگی اپل جان ایشالا بهترین بینی میشه :* ازش نمونه دیده بودی؟ کسی معرفی کرد؟ مشکل تنفسی دار ازش ندیدی؟
بچه ها من الان که یه خورده ورمم کم شده از نوک بینیم میتونم زیر گچو ببینم .چسبش هم بلند شده (زیر گچ).اشکالی نداره؟؟؟؟ من نوک بینیم گرد بود و قوس داشت الان که نگاه میکنم هنوز اون قوس و گردی رو داره .به نظرتون ورم یا نه؟
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
شناخت چندانی نداشتم، فقط شنیده بودم کارای مردونه ش خوبه گفتم یه سر پیشش برم،رفتم اونجا بینی های بقیه رو میدیدم به نظرم خوب بودن، دو تا مرد هم دیدم خوب بودن، کسی هم هم نبود که شاکی باشه ...
سلام قبلش گوشتی بود تیغه ی بینیم صاف بود از کنار یکم دراز بود نوکش ام یکم افتادگی داشت از جلو ام که یکم بزرگ بود الان طبیعی شده تقریبا عکسای الانو ک دارم ولی قبلیارو اینکه بخواد معلوم باشه ندارم
10 مرداد 92 با دکتر سجادیان عمل کردم ** عکس ص ١٢٨٤
2810