2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

sananu من میدونم که 3800 میگیره یکی از آشناهامون 10 روز پیش عمل کرده پیشش من ندیدمش ولی همه میگن خیلی خوب شده طبیعی کاره کلا اصلا فانتزی و سر بالا و اینا کار نمیکنه از چند نفر دیگه ام تعریفش و شنیدم مطبش مطهری ِ اگه اشتباه نکنم ضرر نداره که یه دفعه برو مطبش...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
مانااااااا جان بهتون خوب وقت داده ..من پارسال مهر رفتم مطب بهم 10 بهمن وقت داد تازه شب عمل خانم مجیدی زنگ زد عملمو کنسل کرد گفت 11 ام بیا اونقده خورد تو ذوقم خیلی زود بهتون وقت داده
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
دوستانی که عمل کردین الان چند روزه از داخل بینیم (قسمت کلوملا) میسوزه و درد میکنه ..شمام اینطوری شده بودین یا خطرناکه؟؟؟ چیکار کنم نکنه بینیم شروع کرده به افت کردن؟؟؟
ایلای جون عکس نمیزاری؟؟؟؟؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
پس چرا به بعضی ها زود وقت میده؟؟ به من گفت بینی ات کم کاره گفت بینی خوبیه واسه عمل،ilya جون شما راضی هستی از عملت؟ من دانشجوام میخاستم زودتر عمل کنم شنیدم حسینی اقدام هم کاراش خوبه شما کسیو میشناسین پیشش عمل کرده باشه؟
مامان ماهان گلی(راضیه) مبارک باشه ولی عجله نکن الان آناناس طبیعی بگیر، بخور واسه ورم خیلی خوبه تا 6 ماه میگن حالت اصلی بینی معلوم نمیشه انرژی مثبت بفرست به خودت ^_^ رژیم غذاییت هم طوری باشه که ورم کمتر بشه دیگه حلّه :*
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
ایلای جون مبارک خیلی خوب شده.مشکل تنفسی نداری؟ من نمیفهمم چرا سجادیان انقدر سوراخ دماغارو کوچیک میکنه از سوراخ دماغ خوشش نمیاد:))))) بچه شماخا از دکتر ابیانه چیزی نشنیدید؟ یکی از کوچک زاده پرسید من دوستام پبشش عمل کردن هبچکثوم شبیه هم نیست همونی ک بگی رو درمیاره و همشون راضی هستن
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
بچه ها من بین سجادیانو ابیانه موندم:(((((( ای خداالبته یه دکتر دیگه هم هست دکتر حسینی خواه درو وریام عمل کردن همه قشنگو راضی ...الان موندم :))))))
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
neli951 ممنون نه خدارو شکر دکتر گفت تیغم خیلی صاف بوده فقط مشکلم اینکه هم کلوملام میسوزه و درد میکنه هم ورم کناره ی تیغه ی بینیم نمیخوابه..چشام شبیه افغانیا شده
neli951 آره مطمئنم آخه اوایل خیلی بیشتر بود الان خیلی کمتر شده ولی بازم ورمه کامل نرفته.. فعلا نگران کلوملام..میترسم بینیم افت کنه مثل قبل شه..
2810