دوستان سلام شاید یه سری هاتون منو بشناسید و یه سری هم نه، من بیشتر تو تاپیک ترمیمیا فعال هستم تا اینجا ولی احساس میکنم اطلاعاتم بعد از 2 سال تحقیق و مطب گردی جهت ترمیم و شکایت از پزشک جراح خودم دکتر علی اصغر پیوندی و 100 بار دادسرا و کمیسیون پزشکی قانونی رفتن و دیدن 1000 نفر که همه از پزشکای جراحشون که قریب به اتفاقشون متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن بودن و بینیهاشون نابود شده بود بیشتر به درد این تاپیک و پیشگیری میخوره تا درمان! و ازتون دعوت میکنم به صفحه ی اول تاپیک ترمیمی ها و لیست پزشکان خرابکار یه نگاهی بندازین و با این حقیقت روبرو بشین که از 20 مورد 21 مورد پزشک خرابکار 16 تا 17 موردشون متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن هستن، 2 مورد متخصص جراحی های عمومی و تنها 2 مورد فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی! و این یعنی 80 درصد از لیست پزشکان خرابکار اون تاپیک رو پزشکان متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی تشکیل دادن و باز تاکید میکنم آماری نزدیک به این هم در دادسرای جرایم پزشکی ناحیه 19 تهران، خ مطهری وجود داره و قریب به اتفاق شکایت های مربوط به حوزه ی زیبایی به این سازمان از پزشکان متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن صورت میگیره هر ساله. صفحه ی اول تاپیک ترمیمیا :
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=900003&PageNumber=1 و اما لیست پزشکان خرابکار : - دکتر لاهوتی و دکتر توسلی فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی (توضیح اینکه دکتر توسلی چند مورد شاکی در زمینه ترمیم بینی دارن) - دکتر مصطفی هاشمی و دکتر مجتبی کلینی متخصص جراح عمومی، - دکتر سید سعید حجازی متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر توکلی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر مهدی طرزی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر دوغایی مقدم گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر محمد عامری گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر بهمن مقدم گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر ابولفضل زارعی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر محرابی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر فتاحی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن - دکتر چایچیان گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر صوفی زاده گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر ابطحی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر نراقی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر هرمز باز یاری دلاور گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن - دکتر علی اصغر پیوندی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن حتی میشه خانوم دکتر بشارتی رو هم به لیست بالا اضافه کرد چون چند مورد ناراضی و شاکی دارن تو تاپیک ترمیمیا و ذکر این نکته ضروریه که شاید بعضی از دوستان از بعضی از این پزشکان که اسامیشون قید شده خیلی راضی باشن و جزو کار های خوبش باشن ولی این دلیل نمیشه کار های خراب و ناراضی ها و شاکی های این پزشکان و حقایق و واقعیت های موجود نادیده گرفته بشه و صرفا به به به و چه چه از اون پزشک پرداخته بشه، خوب و بد رو باید در کنار هم گفت و دید و سنجید و در آخر با دید باز تصمیمی عاقلانه گرفت.