2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
مامان ماهان گلی بینی جدید مبارک باشه. انشاءالله همونی بشه که می خواستین.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
عزیزانم راجع به دکتر فرشید محبوبی راد اطلاعاتی نداشتین؟ اینکه هزینه ی عملشون با دستمزد متخصص بیهوشی و کلینیک و اینا کلا چقدر میشه؟
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3pideh جان: محبوبی راد تا جایی که من می دونم فانتزی کاره و اکثر بینیهاش مصنوعی هست. من اخبار خوبی ازش نشنیدم راستش. ولی اطلاعات دقیقی هم ندارم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مرسی مامان ماهان گلی. امیدوارم. خواهش می کنم 3pideh جان.
شامانا جان... توی رنج 4 تا 5 میلیون الان کدوم دکتر رو پیشنهاد میدی ؟ اصلا با این مبلغ دکتر خوب هست؟ و اینکه من نیمه فانتزی میخوام........... یعنی نه مثل سجادیان خیلی ی ی ی ی طبیعی نه خیلی هم عروسکی....... ما بین ِ این دوتا........
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
دکتر خاتمی خوبه اگر بینیت کمکار باشه. اما خراب هم داره اینجوری نیستش که نداشته باشه. دکتر کامیابی هم خوبه تو جردنه اما نرخش 5 و 500 هست. دکتر میترا علامه همنیمه فانتزی کاره. اما قیمتش دستم نیست فکر کنم 6 رو باشه. مجلسی هم بد نیست اما طبیعی کاره. بچه ها از سلطانیان و حسینی اقدم تو کرج هم امار خوبی می دن اما من فقط دکترای تهرانو رفتم.
دوستان کسی از قیمت شیروانی کلانتر و زینلی خبر داره اگه ادم محدودیت مالی نداشته باشه پیش چه دکتری و چه قدر باید هزینه کنه من اصلا قیمت ندارم ...... ولی هم ش فکر می کردم تا ده تومن باید هزینه کنم اکم کم الان که می بینم دوستان با قیمتهای پایین تر عمل از عمل هاشون راضی هستن خوشحال شدم
اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای
Shadi جان: شیروانی:15-16. کلانتر:7-8. زینلی:14-15.
2810