2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015461 بازدید | 66527 پست
کلانتر الان اینترنتی نوبت بگیری 4 ماه دیگه وقت مشاوره میده...نمی دونم بعد از مشاوره چند ماه بعد عمل می کنه چون هنوز مشاوره نشدم و مشاورم آبانه(کسی می دونه بگه؟)...فقط طبیعی کار می کنه(رفع عیب) عکسای سایتشو ببینی تو همون مایه ها دقیقا...قیمتشم دوروبر 7-8
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسال آذر 6 تومن برای عمل اول...الانم از چند نفر پرسیدم همین 7-8 تومن گفتن...فقط بدیش مشکل دیر وقت دادنشه.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
بدیش این نیست.بدیش بی احترامی به مشتریاست.نه به احمدی که حتی منشی نداره و خودش شخصا جواب میده نه به ایشون که منشی هم نداره واسه وقت دادن و جوتب دادن 2تا سوال.من محاله برم جایی که از قبل بامن صحبت نکرده باشن.دکتر خوب زیاد هست
دوستان عزیز دکتر کلانتر اینترنتی وقت میده..وقتشم 3.4ماه طول میکشه..بعد از ویزیتم 3.4ماه بعد وقت عمل میده..عملش امسال حدود 6.7تومان بوده اما سال بعد گرونتر میشه طبیعتا طبیعی کاره در حد رفع عیوب بینی..اگر کسی عروسکی میخواد و بینی کوچیک پیش ایشون نره..
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
خانوما تو زدن آمپول هول نباشین هستن کسایی که بخاطر این تزریقا بینیشون روش فرورفتگی ایجاد شده! بهارسارا جان فکر کرنم بستگی به دکترُ ورمُ اینا داشته باشه که چسب زیری رو سفت بزنیم یا شل بهر حال مال منُ که بشدت سفت میزنه و البته درست میگه گوگولی اگه شل بزنین بینی افت بیشتری میکنه چون بهر حال بینی یه مقدار رو که افت میکنه من خودم یک بارم چسبمُ نزدم احساس میکنم برم بزنن خیلی بهتره میترسم خودم این چیزا رو اشتباه عمل کنم بینیم امروز ۳ هفته‌ای شد :)
سلام بچه ها من دو ماه و 5 روزه عمل کردم. دکتر گفته تا سه ماه باید برم پیش خودش واسم چسب بزنه. خسته شدم هفته دو بار. به نظرتون چکار کنم؟؟؟
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
بچه ها سلام من 6 ماهه بینیم و عمل کردم یکی از دوستان یهویی دماغمو کشید الان استخوان بالاش کج شده باید چیکار کنم ؟ کج میمونه یعنی پیش دکتر هنوز نرفتم ببینه
دکتر محبی 26 بهمن
تردید ها به ما خیانت میکنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم
نگران نباش فریناز جان من شنیدم بعد از یک ماه بینى تغریباً استحکامشو به دست میاره اگه کبودى یا ورم نداشتى جاى نگرانى نیست ولى به دکترتم نشون بده عزیزم.
دوستان اگه میشه لطفاً تو عکساى نى نى هاى ٣ سال به بالا به دختر من نیاز رأى ب. بدید مممممممممنون
زنگ زدم به دکترم گفت تا 1 سال چون استخوان نرمه امکانه کج شدن هست باید برم دکتر ببینه نمیدونم باید چیکار کنم
دکتر محبی 26 بهمن
تردید ها به ما خیانت میکنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم
مهسا دکترت خیلی پولکیه فقط خواسته ازت پول بگیره
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
صبا اصلا ویزیت نمیگره. کلیم واسم وقت میزاره. فقط جلسه اول بعد از عمل ویزیت گرفت دیگه رایگان هستش. چسب زدن. هزینه عمل من با همه چی 4 تومنم نشد فقط خسته شدم میرم مطب
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
2810