2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
sananu الان که گوگولی نیستش من جاش جواب میدم بله ایشون با غلامرضا احمدی عمل کردن که تو امضاشون هم نیگا کنین نوشته آقای سروش خب شما همون موقع که میخواین برین تهران پیش کلانتر ویزیت شین همون موقع یه سر مطب برزنجی هم بزنید و نمونه آقا ببینید و حتی پیش ایشونم ویزیت شین مسلما با دیده ها و شنیده ها و نظر دکترا در مورد نتیجه عملتون و البته مقایسه هزینه های این دو دکتر به انتخاب اصلح میرسین...حالا اگه دیدین تفاوت چندانی ندارن خب پیش برزنجی میتونید زودتر عمل شین در غیر اینصورت دکتر کلانترو با قوت قلب بیشتری انتخاب میکنین برا عمل و مسلما پشیمون نمیشین ایشون کارشون خوبه
سلام farinaجان ایشالا که مشکل خاصی نباشه عزیزم. حالا در کل از عملت راضی هستی.فرم بینیت چه شکلی شده؟ منم میخوام با محبی عمل کنم اگر ممکنه نظرتو بگو ممنون میشم.
الهی به من آن ده که آن به.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهران هستم rezy جان و تا حالا خیلی مطبا هم رفتم تو این 2-3 سال(حدود7-8 تا مطب)ولی تو خیلی از مطبا هم به دلیل این که همه با چسب بودن یا بعضی وقتها زمان ویزیتم زود بود نمونه ندیدم یا نهایت یه نمونه فقط.این جوری نیست که هر بار بری مطب 3-4 تا نمونه ببینی که!
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
بله میدونم نمونه آقا دیدن تو مطبا واقعا سخته چون تعدادشون کمه...اما خب من اگه جای شما بودم بخصوص که تهرانم هستین! به تعریف بچه ها بسنده نمیکردم و خودم چندین بار میرفتم تا بلاخره نمونه کافی ببینم...
واسه آقایون فقط کلانتر و برزنجی..اما برزنجی متاسفانه گرونه.. اما کار هر دو عالیه.مخصوصا آقایون
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
بچه ها من نمیدونم چرا این تاپیک این قدر بی رونق شده اصلا دیگه توش مطالب مفید نیست بچه ها به قصد مطب گردی تاپیکو ترک میکنن و برنمی گردن آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مینا جان کجایی رفتی کرج خبر بیاری چی شد من پیر شدم و تو نیومدی آلما جان شما چیکار کردی
2810