2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015513 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من میخام برم دکتر برزنجی واسه بوتاکس کارش خوبه؟ بچه هایی که با برزنجی عمل کردن چه جوریاس نمونه کاری چیزی ازش ندیدین عایا؟ بعدشش ویزیت چقد میگیره؟؟؟؟
دلم فقط آرامش میخواد... 
nil جون بازم error میده! نمیدونم چرا فقط وقتی میخوام برای شما پیام بدم اینجوری میشه؟! برای دوستای دیگم راحت پیامم میره. اشکال نداره همینجا میگم: راستش من از اون تاریخی که عضو نی نی سایت شدم درمورد دکترای مختلفی تحقیق کردم و از تعریفایی که از ایشون شنیدم و البته یه نمونه کاری که ازشون دیدم رفتم مطبش و خوشم اومد ولی بازم چندبار دیگه هم مطبشون رفتم و بعد تصمیم گرفتم. اتفاقا آقایون زیادی رو دیدم که با ایشون عمل کردن و خوب شدن، همونطور که میدونید پوست آقایون نسبت به ما خانوما کلفت تر و گوشتیه پس اگه قرار بود فقط استخوونی رو خوب عمل کنه این همه مراجعه کننده ی آقا نداشت. تو مطبش نمونه ی عملی زیاده از گوشتی گرفته تا استخوونی.
دوستان لطفا اگه کسی پیش دکتر کلانتر هرمزی رفته و عمل کرده تجربشو بگه ممنون میشم
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
Ninizzجان من تعریفشو خیلی شنیدم و خیلی ها بهم گفتن که به کلانترشک نکن و عکسای سایتشوکه دیدم همه قشنگ بودن و به صورت طرف میومدن.اما یکی از همسایه هامون تماس گرفت گفتن 18 ملیون هزینه عملشه که البته چون خودم تماس نگرفتم مطمئن نیستم.اما کارش حرف نداره..اگه تماس گرفتی و هزینش خوب بود به من حتمابگو
سارا تا 17 هم من شنیدم خانمی ... اره دیگه یک شنبه ک فردا میشه من میرم برا تعویض چسب گفت 4 شنبه نیا نیستیم ... 1 شنبه هفته دیگه بیا ! فک کنم این یک شنبه هم دکتر نباشه اما اتنا و. مجیدی اینا باشن :)
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
دوستان من تعریف کلانتری و زیاد شنیدم کارم ازش 3 تا دیدم یکیش دوست صمیمیم .. بد نشده اما تیغش ناصافه یکم ! نمیدونم جرا ! اون دو تا دیگه هم دیدم خوب بود :)
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
2810