2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
Rezyجان من به خاطر داشتن بچه کوچیک به جز مطب احمدی هیچ مطب دیگه ای نرفتم. دو تا از خاله های من بینیشون رو عمل کردن.یکیشون با احمدی و یکی دیگه با محبی. اونی که با احمدی عمل کرده کاملا طبیعیه و هیچ مشکلی نداره.من پارسال ۴ بار به مطب احمدی رفتم و از ۲ مورد خوشم نیومد یکیش بینیش قبلا سوپر گوشتی بوده که بعد از دوسال اومده بود میگفت نوک بینیش افت کرده و اون یکی هم قد بینیش کوتاه شده بود حالا قبل عمل نمیدونم چه جوری بوده.
الهی به من آن ده که آن به.
سحر گلم مرسی از پیامی که گذاشتی عزیزم. من تا حالا پیام خصوصی نذاشتم نمیدونم چطور این کار رو انجام بدم.ضمن اینکه من تو شبکه های اجتماعی فقط وایبر دارم. مشتاقم هر چه زودتر عکستو ببینم عزیزم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمام اطلاعاتی که من راجع به جراحی بینی و پز شکان جراح دارم بسنده میشه به تمام صفحات تاپیک جراحی بینی و نظرات و مطبگردیهای خاله هام چون سلیقه هامون خیلی به هم نزدیکه.
سارا جان من 16 ماه پیش با فرهنگ عمل کردم اونموقع 3400 شد الان نمیدونم چقدر بگیره ولی فکر میکنم تو همون رنج 4 تومن باشه اگر بینیت کم کار باشه تخفیف هم میده و راه میاد 6 - 88321345 نیاز جون منم تزریق نکردم بهتره صبر کنی ورم به مرور زمان کمتر بشه تا اینکه تزریق کنی

من الان شهرستانم ولی حدود یکسال پیگیر تو سایتای مختلف پیگیرم سجادبان فرهنگ الهی رو میخوام برم مطبشون من بینیم باریک وکوچیک فقط نوک بینیم پایینه اونم نه زیاد که تو ذوق بزنه خودم خیلی حساس شدم. بینیم بسیار کم کار. نمیخوام دکتر به هیچ جای بینیم بجز نوکش دست بزنه
سلام من سه روزه با دکتر سجادیان عمل کردم خیلی کبودی نداشتم ولی از امروز به شدت صورتم ورم کرده .لطفا بهم بگین چیکار کنم برای ورم صورتم.مرسی
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
آریایی جان عباسی سر بالا زیاد نمیکنه.و بینی رو تیز نمیکنه.بینی من استخونی بود سرش گردددد شده دید استخون زیاده قوسسسسسس داده نه قوس.دلم میخواد زیر پوستم 1چیزی بزارم قوسش بره
آریایی جان عباسی سر بالا زیاد نمیکنه.و بینی رو تیز نمیکنه.بینی من استخونی بود سرش گردددد شده دید استخون زیاده قوسسسسسس داده نه قوس.دلم میخواد زیر پوستم 1چیزی بزارم قوسش بره
2810