2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
راستی شامانا عزیز خاله من ۳سال پیش با محبی عمل کرده و اون موقع براش پایه مصنوعی کار کرده.خالم از بینیش فوقالعاده راضیه.فقط من یه خورده با نوکش مشکل دارم یه خورده قلقلیه به نظرم.ولی الان به هیچ عنوان از کاراش اطلاعی ندارم به همین خاطر سوال کردم.شما درست میگی باید چندبار سر به مطبش بزنم.
الهی به من آن ده که آن به.
سپیده جان من نمونه از محبی زیاد دیدم اکثر کاراش متوسط رو به خوب هست یکی دو تا کار خیلی خوب هم دیدم البته به نظر من هم برای بینی های استخونی کم کار بهتره ومن هم موافقم برای بینی های پر کار گزینه مناسبی نیست قبلا ناراضی هم داشته شما حتما مطبش برو کارهاشو از نزدیک ببین با مراجع کنندگان چه کسانیکه تازه عمل کردند چه کسانیکه چند ماه از عملشون میگذره صحبت کن سبکش هم طبیعی هست من خودم مطب محبی رفتم از پروتز استفاده نمیکنه تعداد دکترایی که تو ایران از پروتز استفاده میکنن چند تا بیشتر نیست و تعدادشون محدود هست فکر نمیکنم محبی از پروتز استفاده کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سپیده جون یکی از دلایلی که باعث شد من با محبی عمل نکنم همین بزرگ در اوردن نوک بینی بود نوک بینیو زیاد ظریف در نمیاره چون نوک بینی من هم قلقلی بود به قول شما چند نفر دیگه هم دیدم که بعد یکسال نوک بینیشون بزرگ بود ظریف کار نمیکنه مخصوصا نوک بینی رو

دوستانی که تازه عمل کردین گرفتگی بینی اوایل عمل طبیعی هست چون داخل بینی بخیه و لخته خون هست و تورم باعث گرفتگی میشه حتما شستشو بدید کسانی هم که قبل عمل انحراف داشتن بینیشو به نسبت بیشتر دچار گرفتگی میشه طبیعتا تلق هم که داخل بینی گذاشته شده باشه به خاطر وجود جسم خارجی بینی بیشتر دچار ورم میشه و تنفس ممکنه سخت بشه ولی تا 6 ماه بعد عمل باز شدن و کیپ شدن بینی طبیعی هست

سپیده جون بینیت هم کم کار هست یک قوز کوچیک داری و کمی افتادگی نوک بینی نتیجه عمل خوب میشه در مورد محبی و دکترای دیگه هم به اندازه کافی تحقیق کن و چند بار مطبشون برو و پرس و جو کن

مرسی اریایی جان.حقیقتش من پارسال تابستون قصد عمل با غلامرضا احمدی رو داشتم تا شب عمل هم پیش رفتم اما توی اخرین ازمایشم دکتر گفت نوسان پلاکت دارم و گفت به هیچ وجه عملم نمیکنه.گفت اگر اصرار به عمل داشته باشم باید با دکتری عمل کنم که تو بیمارستان عمل رو انجام بده.منم دیگه کلا بیخیال شدم تا همین چند روز پیش که بازم فکرش افتاده تو سرم. راستی شما اطلاع دا رید محبی تو بیمارستانم عمل میکنه یا نه؟ گرچه نمیدونم با شرایطی که دارم قبول میکنه یا نه؟
الهی به من آن ده که آن به.
سپیده جون تا پارسال که من مطبش رفتم کلینیک عمل میکرد دیگه نمیدونم بیمارستان عمل میکنه یا نه در مورد اون مسئله هم عزیزم اول خیالت از بابت ازمایشت راحت بشه و اون مشکل ازمایشتو رو حل کنی دیگه خیالت برای عمل بینی راحتتره حالا چه تو بیمارستان عمل کنی چه تو کلینیک من نظرم این هست که اول مشکل پلاکت رو حل کنی بعد با خیال راحت برای عمل بینی اقدام کنی شایدم محبی هم نتیجه ازمایش رو ببینه قبول نکنه البته ازمایش شما برای پارسال بوده حتما باید جدید ازمایش بدی

عزیزم اسلامیان رو که اصلا نمیشناسم اسمشم نشنیدم حامد عباسی از عکسای سایتش خوشم نمیاد یکم از نمیرخ نوک بینیا رو تیز در اورده یکی از بچه ها باهاش عمل کرده بود باید میرفت پیشش روتوش کلوملا قسمت بین سوراخا مشکل پیدا کرده بود یک نفر دیگه هم زیاد راضی نبود و قوس نمیخواسته قوس داده کامران کامروا هم چند تا از بچه ها باهاش عمل کردن البته تازه عمل کردن من بینیشون رو ندیدم

من خودم مطب سجادیان نرفتم راستش بازم از عکسای سایتش خوشم نیومد ولی اینجا خیلی باهاش عمل کردن تو سایتشم نمونه زیاد تنوع کاراش هم زیاده طبیعی فانتزی نیمه فانتزی اینجا اکثرا کسانی که باهاش عمل کردن راضی بودن حالا باز از خودشون سوال کنی بهتر کمکت میکنن من نمیشناسمشون چون خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم دقیقا نمیدونم کی عمل کردن اسمشون چیه ولی امار عمل شده های اینجا با سجادیان زیاده بهتره هر دکتری که مد نظرت هست بری مطبش مشاوره شی کاراشو ببینی

2810