2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015474 بازدید | 66527 پست
من 1 مرداد با دکتر چایچیان عمل کردم برخلاف تاکید من برای بی هوشی کامل دکتر طبق نظر خودش با بی حسی عمل کرد ولی خیلی از این کارش راضی هستم و به من لطف کرد بعد از عمل خیلی حالم بهتر از کسایی بود که با بی هوشی عمل شدن من روز سوم خودم راننگی کردم تا مطب دکتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله چند مورد مرد بودن که همشون عرب بودن از عراق اومدن عمل کردن رفتن دوتاشون که چند ماه قیل عمل کرده بودن و همراه این جدیدا اومده بودن خیلی بینی های طبیعی داشتن و البته یکم بزرگ که من خیلی خوشم اومد با اینکه بینی هاشون مرتب و صاف و صوف شده بود ولی باز مردونه بود ( البته کلا دکتر چایچیان طبیعی کاره فانتزیهارو خراب میکنه)
سلام بچه ها چه خبرا دماغ منم بالاخره 6 ماه و رد کرد و تقریبا الان 7 ماه و 20 روزشه . چه خبرا؟ تا جایی که برگشتم عقب همه بچه ها حدیدن فقط مینا جون مثینکه بعد اینهمه جستجو هنوز دنبال دکتره الان عکس ندلرم بزارم براتون ولی اگر کسی سوالی داشت در خدمتم
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
سمانه جان من عکستو دیدم بینیت خوش فرمه، قبل از عمل چه فرمی بود بینیت؟ خودت طبیعی میخواستی؟ کارای dr فرهنگ کلا سبکش چجوریه؟ هزینش تو چه رنجیه؟ اینکه میگن مشکلات تنفسی پیدا میکنن مراجعینش راسته؟ تو خودت چیزی دیدی ازش؟ ممنون میشم وقت بذاری جواب بدی
سبک کار کامیابی نیمه فانتزی بینی های استخونی رو بهتر در میاره به من قیمت ۵۵۰۰ داد اما دیدم که به کسی ۶۲۰۰ هم قیمت داده البته تخفیف هم شنیدم به بعضیا داده من نخواستم کلینیک پویا توی مطهری عمل میکنه سوال دیگه ای اگه داره بپرس عزیزم :)
mohi جان همه ی دکترا کار خراب دارن حتی 20 میلیونیاش ولی من به نوبه ی خودم از بینیم راضیم هم از نظر انحراف هم زیبایی مشکل تنفسیم ندارم به هیچ عنوان صدامم تغییر نکرده از اولم نه کبود شدم نه هیچی کبودیم 2 روز طول کشیر من که راضی بودم ناراضیم ندیدم ازش
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
2810