2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015502 بازدید | 66529 پست
مامان ایلیا جان و سارینای عزیز مرسی از محبتتون، من خودمم خیلی راضی ام البته تیغه بینیم خیلی ورم داره ولی بازم فرم کلی مشخصه، تصمیم گیری با خودتونه حق با شماس منم شنیدم ناراضی داره ولی خودم فقط یه نمونه دیدم ولی نمونه خوبم دیدم که خیلی حتی تغییرشون از من بیشتر بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای مژگان جون این عالیه خیلی خوب شده بینیت من که به یحیوی ایمان دارم الانم که بینیه شمارو دیدم بیشتر مصمم شدم باهاش عمل کنم فردام میرم مطبش. اونایی که از یحیوی ناراضین چه مشکلی دارن دقیقا؟ فرم بینیشونو دوس ندارن یا مشکلات تنفسی دارن؟؟
آقای قلندر حقیقتاً من تا الان دوبار بیشتر مطب دکتر نرفتم و تو این مدت اصلاً نمونه آقا ندیدم ، واصلا نمیتونم نظری در مورد نمونه های آقایون بدم. فکر میکنم نمونه آقاشون کمه و یا حداقل من ندیدم
سلام دوستان الما جوون ببخشید انقدر سوال میکنم..نظرت درباره مفرد چطور بود؟؟؟به خوبیکارای سلطانیان بود؟؟؟؟ بقیه دوستان نظری ندارن؟؟
خدایا بر داده و نداده ات شکر گزارم.یا ارحـم الراحمین..۹۵/۸/۱۷ خدایا شکرت🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖
2810