در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مامان ایلیا جان و سارینای عزیز مرسی از محبتتون، من خودمم خیلی راضی ام البته تیغه بینیم خیلی ورم داره ولی بازم فرم کلی مشخصه، تصمیم گیری با خودتونه حق با شماس منم شنیدم ناراضی داره ولی خودم فقط یه نمونه دیدم ولی نمونه خوبم دیدم که خیلی حتی تغییرشون از من بیشتر بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وااای مژگان جون این عالیه خیلی خوب شده بینیت من که به یحیوی ایمان دارم الانم که بینیه شمارو دیدم بیشتر مصمم شدم باهاش عمل کنم فردام میرم مطبش. اونایی که از یحیوی ناراضین چه مشکلی دارن دقیقا؟ فرم بینیشونو دوس ندارن یا مشکلات تنفسی دارن؟؟
آقای قلندر حقیقتاً من تا الان دوبار بیشتر مطب دکتر نرفتم و تو این مدت اصلاً نمونه آقا ندیدم ، واصلا نمیتونم نظری در مورد نمونه های آقایون بدم. فکر میکنم نمونه آقاشون کمه و یا حداقل من ندیدم
ممنون ...دکتر یحیوی نوک بینی گوشتی رو خوب جمع می کنه؟طبیعی عمل میکنه؟ چون که بینی من فقط در نیمه پایینی و نوکش کمی گوشتیه و مشکل دیگه ای نداره...مطب گردی های دیگه داشتید؟
نه من مطب گردی نکردم و دقیقاً واسه همین سبک طبیعی و خوب جمع کردن سر بینی خوشم اومد. بینی منم سرش همونطور که تو عکس مشخصه تپل و پایین بود و در زمان خنده بیشتر مشهود بود