2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
بهار سارا عزیزم من یکم با آب سرم تمیزش میکنم اشکال نداره؟ یه بخىم چسبیده ب خون نتونسته بکشه گفت شست شو بده خونه بره دفه بعد برات بکشم اما هر کار میکنم خونش کنده نمیده بنفشه جون نکران نباش پماد ک ایراد نداره برا جا بخیه چند وقته عمل کردی؟ ببین چه پمادی مناسبه برا رفتن بخیه ب دکترت بگو بعد بزنن
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگى براى یه عمل اولى که بینى فانتزى دوست داره ولى بهش نمیاد و به نظرش طبیعى صورتو شیک نمى کنه، من یه دکتر بینابین مد نظرمه، به نظرتون کدوم دکترا براى مشاوره خوبن؟ لطفاً راهنمایى بفرمایید
فاطیما جون, اون خونه, سنک که نیست کنده نشه سرم شستشو رو بریز تو لیوان, همراه سرنک ببر تو حموم. 10_20 بار سرنک رو بر کن, با فشار خالی کن رو محلى که خون جسبیده, به راحتى شل میشه, جدا میشه. بعد با کوش باکن روشو جرب کن.
مرسی بهار جون خودمم خیلی راضیم خداروشکر. قوس دوست نداشتم بهش گفتم از روبرو هم سوراخای بینیم زیاد معلوم نباشه، الان از روبرو یکم سربالاست و ورم داره که دکتر گفت هنوز خیلی ورم داری بینیت پایین تر میاد و کوچیکتر میشه، خودشم راضی بود و گفت عالی شده. من یکم عجولم
شاپرک جان من هم کرج هستم دیروز رفتم کارهای مفرد رو دیدم خوب بود شاید 10 مورد تو اون 10 دقیقه که اونجا بودم دیدم چند تا که خودشون خواسته بودن خیلی کوچیک شده بود و عروسکی ولی بقیه طبیعی بود و شیک ولی من میترسم مثل اون چند تای اولی بشه سجادیان هم که فردیس هستش فعلا برام یختا تا اونجا برم البته فقط یه شنبه ها هست اون دوتای دیگه هم نمیسناسم