2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015576 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Fatmimaبا سرم شستشو خون های لخته شده ی توی بینی میریزه.این هم مرتب با سرنگ بشور.من برای جای بخیه کرمcicalfate avene و elase میزدم که هر دو ترمیم کنندست.دکتر گفت نمیخواد.اما من زدم چون همه جا صحبت از جای بخیه بود.
بچه ها جونم متاسفانه عکس از دوستم ندارم ایشون آرایشگاه توی کرج داره میگفت بعد از کلی تحقیق دکتر مفرد و انتخاب کرده میگفت مطب حسینی اقدم رفتم هم جو مطبش منفی بود هم بعضی از مریضاش مشکل تنفس دارن خلاصه کلی این ور اون ور رفته تا اونو انتخاب کرده. من خودم مطب هیچ کدومشون نرفتم ولی این دوست من خوب شده بود بازم نمیدونم. مینا جان فکر کنم مفرد روزهای یکشنبه و چهارشنبه مطب کرجش هست بازم بپرس گلم. مینا جان تروخدا مطبش برو بیا نتیجه اش رو بگو من منتظرم
سلام دوستان من 2ِ.3 سال پیش با دکتر دوغایی مقدم عمل کردم اما راضی نیستم بینیم اصلا بزرگ و پر کار نبود اشتباه کردم رفتم پیش این دکتر... عاشق بینی های به سبک الناز گلرخم...شنیدم لب و بینیش کار نادریانه...به نظرتون کار ترمیمش هم خوبه؟
سلام به همگی ، بچه ها شما که میرید مطب گردی میدونید که دوست دارید بینیتون چه شکلی شه ؟ مثلا نوک بینی گرد یا مثلثی شه ؟ یا پهناش کم شه زیاد شه ................. یا میگذارید دکتر نظر بده؟