2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دکتر بخیه هامو کشیده یادم رفت ازش بپرسم ک جای بخیه ها چیزی بزنم یا نه ؟ باید چیزی بزنم ؟ یکم خارش گرفته اخه ... میشه جوابمو بدید ؟؟؟؟
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
شاپرک استخونی کم کار و پیش هر کسی بری خوب در میاره ! سجادیان بیشتر روی گوشتی تمرکز داره ... کار استخونی هم ازش دیدم خوب بوده ابرومندم میگن برای استخونی خوبه ! یه کار ازش تو فیس بوک دیدم دختره میگفت باهاش عملیده خوشفرم بود ! البته نیمه فانتیزی
سلام فاطیما جون پس راضی هستی از فرم بینیت. خدا روشکر الی جون صبور باش خوب میشه من هر روز به تاپیک سر میزنم بچه ها به نظرتون سه هفته بعد عمل بینی شرایطم جوری هست که بتونم برم سر جلسه دفاع؟ یعنی صورتم کبودی داره؟
sarvin مرسی عزیزم .. اره بابا من الان 10 روزه عمل کردم امروز رفتم بیرون خرید ! خیالت راحت همه کبودی ها با الورا زود میره از همون روز 3 کم میشه .. اما چیزی نمیتونی بلند کنی باید حواست باشه من ک خداروشکر راضیم فعلا :) گچم و چون بیشتر گذاشته مونده رو بینیم کم تر ورم کرده ! اما ورم داره ...
فاطیما جون من فقط برای جا بخیه هام نگرانم به دکتز که گفتم بم گفت هیچ کرمی نمیخواد و فقط به من بتامتازون!! داد گفت یه شب در میون بزن قرمزیش بره نمی دونم چیکار کنم میترسم سر خود چیزی بزنم
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
فاطیما جون جیزى نمیخواد به جاى بخیه هات بزنى. خودش خوب میشه. واسه من هنوز دوماه نشده, کم رنک شده, وقتى کرم یا بنکک میزنم, اصلا معلوم نیست. اکه بخیه هاى روى بره ها میخاره, کوش باکن رو جرب کن, یواش بکش روش.
سلام دوستان من اولین باره اومدم تو این تاپیک منم بینیم قوز داره ولی ایراده دیگه ای نداره انحراف بینی هم دارم دوتا خواهرام با دکتر ماریا گرمارودی تو کرج عمل کردند بینیهاشون خیلی خوب شده هزینشم 3200 شده منتها من میخواستم بدونم دکتر سجادیان چقدر میگیره اگه کمه دیگه تا کرج نرم برای جراحی همین تهران عمل کنم.
امروز نخستین روز آینده ی من است.
2810